fsanp.ro Web analytics

Advertisements

fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Nici macar psihiatrul nu rezista la Penitenciarul Iasi

Nici macar psihiatrul nu rezista la Penitenciarul Iasi

Nici macar psihiatrul nu rezista la Penitenciarul Iasi

Ne povestesc colegii, si moldovenii au darul asta, ca la Penitenciarul Iasi nici macar psihiatrul nu se poate adapta conditiilor de lucru. Incepuse cetateanul medic psihiatru sa-si indeplineasca cu sarg indatoririle, dupa care ceva l-a dovedit . Unii zic ca-i de vina noua conducere, dovada ca nu poti intotdeauna sa faci din buni executanti lideri vizionari. Altii zic ca i-ar fi fost greu cu detinutii, multi cu tulburari de comportament, destui cu boli psihice de-a dreptul.

Cert e ca treaba parca nu prea merge. Se tot amana decizii, se tot intarzie raspunsuri. Fuga de raspundere nu-i nici dansa de un eveniment tocmai rar intamplat. Se intampla si la case mai mare, de ce nu s-ar intampla in situatii de tranzitie si cu imputerniciti in serie prin toate functiile de raspundere de prin penitenciar?! Oricum, zona pare interesanta, si-o sa tot revenim cu povestiri pe cat de uimitoare pentru restul, pe atat de cotidiene pentru Penitenciarul Iasi.

Advertisements

3 Comments

 1. Ceea ce este ciudat e faptul ca director de penitenciar este un fost director de directie in ANP. Oricum generatiile ce urmeaza nu prea par a face parte din “rezerva de cadre” asa cum ar trebui ea sa fie.

  De astfel e total absurd, ca fost director finantist sa nu ai curajul sa-ti asumi, de 2-3 luni de zile, plata unor drepturi salariale (spor TBC) doar pentru ca modalitatea de pontare difera intre sefii de tura.
  Probabil domnul director finantist nici nu stie ca sefii de tura nu pot ponta de capul lor si ca pontajul trebuie sa respecte hotararea unei comisii cu privire la timpii alocati si categoriile de personal/functii.

  • Temporari sau nu, toti directorii inca asteapta directiva, indrumarea ANP-ului. Inca nu a aparut directorul de unitate pentru care o adresa a ANP sa nu aiba un caracter mai mare decat o banala lege sau HG. ::)))

   Probabil, in curand, in puscaria ieseana, paradoxal, vor fi regretate vremurile cand “vulpea” era centrul universului. ::))

   Hai, domnule director, fost mare finantist, esti in stare sa arati ca esti altceva decat un simplu executant ajuns vremelnic in fruntea unui penitenciar???
   Eu cred ca poti face asta, da oamenilor sporul si arata, in general, ca poti fi si director cu coloana vetebrala dar si ca esti aproape de oameni si ii intelegi.

   • Ana

    Ruga pentru un presupus director ! 🙂 🙂

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: