fsanp.ro Web analytics

Advertisements

fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

ANP | Functii de sef birou resurse umane scoase la concurs (consultare)

ANP | Functii de sef birou resurse umane scoase la concurs (consultare)

ANP | Functii de sef birou resurse umane scoase la concurs (consultare)

ANP ne transmite spre analiza si formulare de observatii si propuneri , conditiile specifice, probele de concurs, bibliografia si tematica pentru concursul de ocupare a posturilor vacante de sef birou (resurse umane si formare profesionala), din unitatile penitenciare. AICI gasiti documentul cu pricina.

ANP solicita ca propunerile sa le parvina pana in data de 19.07.2017, ora 14.00, numai pe adresele de e-mail  marilena.lapadat@anp.gov.ro si gheorghe.iftinca@anp.gov.ro cu precizarea ca cele doua cerinte : „functionar public cu statut special, definitiv, in sistemul administratiei penitenciare” si „vechime in sistemul administratiei penitenciare de cel putin 3 ani”, nu se regasesc in prezenta Anexa, intrucat acestea sunt conditii generale si nu specifice pentru ocuparea posturilor, urmand a fi precizate in anuntul de concurs pentru toate posturile scoase din sursa interna.

Advertisements

6 Comments

 1. ipse

  Cu functia de sef serviciu evidenta ati terminat?!!! A luat cine tebuia sa ia, adica toti incompetentii, acum lucrati-le si pe cele de la RU. Iftinca, aici tu esti boss, trage tare ca mai ai putin. Dobrica, tu n-ai nimic de zis?

 2. 1

  faceti un tur de orizont prin unitati si vedeti cine este acum imputernicit pe aceasta functie? va doriti cu adevarat o gestionare optima a resurselor umane? va doriti transparenta in ocuparea functiilor vacante? va doriti ca cel mai bun si nu cel mai pilos sa ocupe acesta functie? ei atunci scoateti la sursa externa asa cum a scos ANP si celelalte functii administrative! eliminati cancerul din unitati!

 3. 1

  pai nu le scoateti la sursa externa? tot spagarii sa castige?

 4. 1

  https://www.business-academy.ro/human-resource-management?gclid=CLvpjor_kNUCFYkW0wodW04FCg. de ce nu se cere si un curs autorizat ANC? pentru resurse umane este necesar acest curs! la fel cum s-a cerut si pentru psiholog, ofiter ssm, ofiter managementul situatiilor de urgenta, etc.

 5. Șefi

  Buna seara. Rog comparați tematica de la șef serviciu resurse umane din ANP cu cea din unități. E ok?

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: