ANP | Vivat, Academia!

ANP | Vivat, Academia!
ANP | Vivat, Academia!

Vineri 14 iulie, o noua serie de ofiteri de penitenciare a au absolvit Academia de Politie. ANP le ureaza bine au venit intr-un limbaj care l-ar impresiona chiar si pe Tudorel Toader. Tudorel, sau cine-i are computerul in grija, posteaza pe Facebook incepand cu “Vivat, Justitia!”, ANP i-a primit pe tinerii absolventi cu “Vivat, Academia!”, urmat de un citat care, tot pe vremea dlui Toader, ar fi facut furori “Tineri valoroși, speranțe vii, reprezentanți redutabili ai profesiei de ofițer de penitenciare!”.

Dl Dobrica, sef de promotie la vremea domniei sale, a facut si dansul o baie de multime a absolventilor si-a mai uitat pentru cateva ore de cat de complicata e de fapt treaba asta de ofiter de penitenciare cu responsabilitati. Peste 20 ani unul dintre cei din poza de mai sus va fi probabil in locul dlui Dobrica, iar altii directori de penitenciare. Desigur, daca com mai avea penitenciare pana atunci, trendul fiind ca infractorii sa fie ori afara ori in Parlament.

Advertisements

3 Comments

  1. Le doresc mult succes tuturor absolvenților de la Academia de Poliție, măcar de ar avea disponibilitatea de a mai învăța și ceva practică, odată ajunși în penitenciare.
    Nu de multe ori au afișat o reală scârbă față de funcții ca LST, DAT, vizând mai degrabă apetit pentru funcții gen șef birou sau mai mari.
    În Iftincezia, o ipotetică țară unde un nene cu burtă refuză să iasă la pensie, el știe de ce, nu se acceptă că ofițerii să provină decât de la cursul de zi, motivând legislația.
    Legislație șchioapă, pe care tot acest tomberon pe roți refuză să accepte propunerea de modificare.

  2. Domnule Dumitrașcu, cum a rămas cu declarația aceea, cum ca esti obligat sa stai 5 ani intr-o unitate? S-a lămurit in vreun fel? Daca s-a scos, ce facem cei care am semnat-o?

Comments are closed.