Advertisements

fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Penitenciarele improprii prin lege, justitie improprie de facto

Penitenciarele improprii prin lege, justitie improprie de facto

Penitenciarele improprii prin lege, justitie improprie de facto

Pruna a fost cu idea, pesedeii au preluat-o. Si-au dat toti mana cu mana si au stabilit un lucur deja stiut: penitenciarele romanesti sunt improprii . Improprii pentru detinuti, care primesc cate 6 zile pe luna. Nu stim inca ce primesc angajatii pentru lucrul in aceleasi conditii ori ce compensatii primesc victimele care asista neputincioase la impotenta sistemului de justitie de a le apara de infractori, dar macar asta am astabilit-o prin lege.

Efectul imediat: cateva sute de mii de ore in a calcula castigul in zile – pruna pentru detinutii care s-au perindat prin penitenciar. O vreme, unii vor pleca mai repede acasa. Dupa care, se vor intoarce veseli pentru c-au comis alte infractiuni. Cei care trebuia sa scape si pentru care s-a facut tot tam-tamul probabil nu, avand in vedere ca DNA-ul incepe sa-si piarda dintii. Asadar, Vivat Justitia!, coane Tudorele!

Advertisements

3 Comments

 1. Mihai Bărbulescu

  După peste 20 de ani de muncă în sistemul Administrației Naționale a Penitenciarelor, îndeplinindu-mi atribuțiile de serviciu în mai multe unități, de-a lungul vremii, a venit timpul să zicem…. DOAMNEEEE!!!!
  Unde vor să ajungă?
  Nu se gândesc că sunt școli izolate, copii cu probleme grave, bătrâni în dificultate…. Iar non stop se discută despre deținuți și viața grea pe care o duc după ce din cauza activității lor infracționale suferă anumite traume psihice, victimile acelor persoane.
  Nu zic că nu trebuie să discutăm, dar totuși, avem impresia că se exagerează!
  Măi oameni buni, fiindcă se pare că mai sunt și așa ceva!!!
  Sporirea condițiilor din penitenciare peste limita condițiilor din societate nu vi se pare o situație riscantă? Nu credeți că o să se ridice alarmant gradul infracționalității?
  Păi în această situație să vă fie sau nu!!! Tuturor ne va fi de bine!
  O să vedeți asta pe termen mediu. Ar fi bine să arhivam cu grija, la îndemână, arhivele statistice pe această situație. Iar după să le comparăm!
  Dacă vor fi pozitive rezultatele comparării aceator date…. Rămâne de văzut!
  Totuși, politicienilor, treziți-vă!!! Ce dracu…voi nu sunteți români??

  • ronaldo

   Sunt romani intr-o romanie alternativa, aia a lor care nu e si a noastra.

   • Avem ce merităm

    Este firesc să facem ceva pt domnii deținuți , deoarece valoarea prejudiciilor acestora însumează un sfert din pib-ul României.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén

%d bloggers like this: