Directorii de penitenciare favoriti - de 7,4 ori mai speciali si mai exceptionali

Directorii de penitenciare favoriti – de 7,4 ori mai speciali si mai exceptionali

Recent ANP a acordat majorarile de 50% pentru misiuni speciale si lucrari de exceptie pentru directorii si directorii adjuncti de penitenciare. 37% dintre acestia au primit majorare, spre deosebire de celelalte categorii de personal pentru care limita este de 5%. Stiu, nu asa se face calculul iconform OMJ, dar nici nu putem ignora faptul ca unii sunt favorizati si ca ANP fura practic de la cei care lucreaza efectiv ca sa dea la sefii pe care-i simpatizeaza.

Va amintiti probabil, initial sedinta a fost amanata pentru refacerea propunerilor, care erau de toata jena. Dupa care sedinta a fost reluata cu alte hartii pentru aceleasi persoane. FSANP s-a opus motivat acordarii acestor majorari pentru o parte dintre directori, dar directorul general a decis sa respinga majoritatea obiectiilor. Pentru cei curiosi AICI aveti procesul verbal si AICI aveti lista finala.

Am cerut reluarea discutarii acordarii acestei majorari si am cerut sa se afiseze motivarile pentru fiecare majorare acordata. Inteleg insa ca pentru sefi s-a pus deja in plata si c-ar fi prea tarziu, iar la avizier n-am vazut sa fie vreo motivare. Pentru ceilalti, inca nu s-a discutat in toate penitenciarele. Asta, da, fair play!

Advertisements