Doamna Luminita Hadnagy (in imagine) este sef la resurse umane la Penitenciarul Arad, si pentru ca tot face prostii in legatura cu organizarea unor concursuri liderul de sindicat o mai reclama. Ei bine, nu-s cum a reusit, dar saptamana trecuta flendura in Consiliul de conducere un e-mail transmis de catre liderul nostru de sindicat pe grupul nostru de lucru, referitor la magariile care se intampla din voia doamnei susamintite. Motiv pentru care intra si dansa in viteza pe #listamaro.

Maine avocatul FSANP o sa-i faca si o sesizare la Parchet pentru violarea secretului corespondentei si impiedicarea activitatilor sindicale. In ceea ce priveste o reactie din partea ANP, nu ne mai facem iluzii. Am transmis deja problemele pe care aceasta doamna le-a facut. Reactia a fost aproape de zero. Drept urmare, ne rezervam dreptul de a utiliza orice cai legale pentru a ne apara membrii de sindicat.

PS. Banuim cum a reusit si credem noi c-o sa-i si spuna procurorului cum a fost violat secretul corespondentei sindicale.

Advertisements