Cei care-l cunosc pe Adrian Briciu asta spun ca e un fel de sefulica pe la Penitenciarul Arad si ca din aceasta calitate i se pare ca poate sa faca tot felul de lucruri care tin de tupeu ori de lipsa de caracter. Briciu asta s-a infiltrat intr-o vreme si in sindicat, incercand sa influenteze prin amenintari si folosindu-se de functia din penitenciar deciziile colegilor din sindicat.

Individul fost expulzat dupa ce a incercat sa blocheze actiunea de refuz  de executare a orelor suplimentare care a dus in cele din urma la castigarea majorarii de 10%, dupa care evident ca s-a suparat maxim. Nu-i prima data cand devine agresiv verbal si uita de cei 7 ani de acasa, dar am mai asteptat o vreme inainte sa-l punem pe #listamaro in speranta ca-i vine mintea la cap. Nu-i cazul. N-are ce.

Nu-i deloc o coincidenta, Adrian Briciu este extrem de apropiat cu doamna Hadnagy, o invitata ceva mai veche pe #listamaro (in imagine, in iarba, alaturi de numitul Briciu), locul potrivit pentru sefii si sefuletii abuzivi din sistemul penitenciar. Iata ca cine se aseamana se aduna. Altfel, apreciem pentru aplecarea pentru natura. Singur cu bicicleta, n-are prilejul sa-si bata joc de colegi.

Advertisements