Aprecierile negative, din cadrul Consiliului de conducere al ANP, la adresa celor care fac cunoscute efectele negative ale aplicarii recursului compensatoriu ne aduce o reactie extrem pe cat de acida pe atat de realista. AICI detalii despre cum conducerea ANP da vina pe subordonati si despre cum isi ia masuri de protectie a propriilor dosuri. Despre ministru nimic?! De ce oare?!

Dupa cum se observa avem un ANP, condus de incompetenti si de semidocti, care nu este in­teresat decat de un plan si anume propria supravietuire a sultanilor pe functiile de conducere nici­de­cum de aprecierea si sprijinirea eforturilor tuturor subordonatilor din unitati, buimaciti de atatea ordine incoerente, iar reactiile publice ale domnului director general nu au drept scop decat sa cumpere ingaduinta pentru pla­nul de numire vesnica a domniei sale pe functie fata de in­te­re­sele de partid .

In ciuda reactiilor “directorilor dezgustatori”, acest plan este pe cale sa reuseasca. Nu este insa lip­sit de interes faptul ca “reactiunea” provine acum din interiorul propriilor administratii penitenciare aflate in subordinea domniei sale si ca, s-ar putea sa prinda puteri pe masura ce galetile de noroi de la centru se vor inteti.

Ca sa nu mai spunem ca tocmai cel vinovat ne indeamna sa fim bucurosi si sa ne luam in brate, dar tot el este cel care adopta atitudini impertinente si ostile in fata propriilor angajati si trece integral pe ume­rii lor incompetenta vinovatilor. Pentru ca a fost incapabil sa gandeasca si sa implementeze un sistem de aplicare a Legii 169 domnul director general loveste in oamenii care au muncit si si-au spart creierii, sa dea de capat unor nereguli care zac de ani la nivelul sistemului si de care nu i-a pasat nimanui.

Tot ei, sclavetii, s-au chinuit zilnic sa dezlege integramele tampite venite pe mail de la coordonatorii “cap de ciunga” din ANP.

D-le Dobrica, v-ati impotmolit foarte rau in afirmatii publice ce privesc tentativele, de decapitare a propriilor angajati care au dus greul in aceasta perioada si, de salvare a pretioasei camarile vinovate si incompetente, ca si dumneavoastra de altfel, si permiteti-ne sa va spunem ca dovediti inca o data a fi un director capabil sa gandeasca doar pana la limita inferioara a mediocritatii incapabil sa abordati constructiv si asumat partea de comunicare cu oamenii din unitati care s-au straduit si au depus toate eforturile in aceasta perioada.

Dar, poate cineva sa le faca celor implicati din teritoriu mai mult rau decat le face acum domnul Dobrica? Bineinteles ca nu! Partea proasta e ca nu ne dam seama la ce minut a stenogramei incorectitudinea este mai puternica decat prostia. Condusa de un astfel de manager ANP-ul graviteaza cu viteza luminii catre minus infinit.

Sursa: comentariu fsanp.ro

Advertisements