fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Adevaratul vinovat, indolenta

Adevaratul vinovat, indolenta

Adevaratul vinovat, indolenta

Era de asteptat ca, in cele din urma, caruta sa se rupa. La caruta asta a concursurilor anepiste ma refer. Dupa cum era de asteptat ca solutiile sa fie la extreme. De ceva timp, si inca nu s-a luat o decizie in cele vreo 3 cazuri in lucru, se propun de anulari de concursuri si sesizari de parchete. ANP incearca sa mute responsabilitatea in sarcina membrilor de comisii care fia au scapat de sub control fie n-au fost coordonati si pregatiti corespunzator.

Adevaratul vinovat insa este indolenta celor care ani de zile au ignorat sau au preferat sa ascunda sub pres problemele de la concursuri refuzand cu o incapatanare demna de cauze mai bune sa miste un deget. Degeaba am facut publice toate aceste erori de sistem, calitatea pare c-a fost o preocupare secundara in perioada asta iar faptul ca deseori candidatii au avut de pierdut n-a impresionat pe nimeni.

Acum, prea tarziu, discutam de masuri punitive pentru ca n-am fost in stare sa reparam ce trebuia reparat la vremea la care aceste probleme au fost sesizate de candidati, de observatorii sindicali si chiar de catre membrii comisiilor de concurs.

 

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

Comments are Closed

Theme by Anders Norén