Angajatul roman, cobai pentru pesedei

Angajatul roman, cobai pentru pesedei
Angajatul roman, cobai pentru pesedei

Economistul Ilie Serbanescu critica in termeni extrem de duri masurile fiscal bugetare adoptate de pesedei, considerandu-le o intoarcere la un capitalism primitiv si care-i transforma pe romani in cobaii Europei. S-a mai intamplat in vremea lui Base-Boc cu taierile de salarii, echipa Dragnea face un doar un pas mai departe, mutand toata povara aasigurarilor sociale in sarcina angajatului pentru iluzorii cresteri ale incasarilor la bugetul de stat pe care-l calaresc momentan pesedeii.

Advertisements

4 Comments

  1. Domnule Dumitraşcu, Legea salarizării va avea vreun efect asupra Ordinului Ministrului Justitiei nr. 399/2007, Anexa 2, Art. 2 privind sporul de studii? Se menţin specializările pentru domeniile de activitate? Vreau să schimb domeniul de activitate, dar postul vizat (sunt numit prin DZU deocamdată) nu are specializarea mea, avînd studii de filologie şi nu de psihologie, în acest caz aş pierde sporul de studii.

    • Da. Noua lege prevede inlocuirea acestui spor cu functiile de agent cu studii superioare. Problema e insa de cand se va pune in aplicare noua lege. Guvernul a amanat iarasi si tranzitia continua, inclusiv aplicarea unui ordin abrogat.

  2. Tot o forma de capitalism primitiv se vede si in proiectul nostru de statut! După modelul guvernarii actuale ne intoarcem si noi in trecut, cat de curand..

Comments are closed.