ANP, raspunsuri din zona repusculara

ANP, raspunsuri din zona repusculara
ANP, raspunsuri din zona repusculara

ANP continua seria raspunsurilor de pe alta planeta la informarile noastre legate de problemele personalului din penitenciare. Tot felul de explicatii jenante menite sa ascunda o realitate fara solutii reale si o teama de asumare a responsabilitatii. O atitudine inexplicabila intr-un alt registru decat cel al temerilor pentru tot felul de scaune pe care diversi sefuleti s-au trezit cocotati. Cititi si va minunati, un alt raspuns despre cat de bine merg lucrurile la Penitenciarul Ploiesti de data asta.

Raspuns ANP Probleme Ploiesti by FS ANP on Scribd

Advertisements

2 Comments

  1. Nu va mai osteniti cu adresele la ANP ! Ii doare la basca pe astia de la anp! De-asta raaspund in bataie joc @ Le a intrat in cap sa revolutioneze sistemul cu descentralizarea lui si nu ii mai interreseaza absolut nimic! Nu se vede?!vede toata țara!Ce dreak !doar nu sunntem asa de prosti..!

  2. Nici repausul saptamanal nu se calculeaza la CO, nici sarbatorile legale, si ne trezim noi, cei de pe ture ca daca ne luam zile de concediu intr-o luna nu ne iese numarul de ore lucratoare. Pe langa asta, dintr-un calcul simplu reiese ca scazand din 45 de zile prevazute legal ca zile de concediu platite vreo 10 zile de repaus saptamanal neplatit la zilele de CO si vreo 10 zile de sarbatori legale neplatite nici ele la zilele de CO rezulta ca avem doar vreo 25 de zile de concediu legal platite. Nu se bate asta cap in cap cu legea? Daca li se facea detinutilor o astfel de nedreptate de mult era statul roman sanctionat la CEDO.

Comments are closed.