ANP | Proiect pentru uniformele pensionarilor

ANP | Proiect pentru uniformele pensionarilor
ANP | Proiect pentru uniformele pensionarilor

Dupa ce-a rezolvat problema echiparii personalului in activitate, ANP se ocupa si de rezolvarea problemei echiparii pensionarilor care si-au pastrat dreptul de a purta uniforma. Ceea ce, sa recunoastem, ar fi o reusita, mai ales ca in ceea ce priveste personalul in activitate rezolvarea presupune ca cei in cauza primesc bani, dar n-au de unde echipament si uniforma. Mai jos aveti proiectul cu pricina. ANP asteapta observatiile dumneavoastra.

Referat deaprobare si Proiect OMJ modificare OMJ 2908 – echipament si uniforme by FS ANP on Scribd

Advertisements

22 Comments

 1. Panica mare laANP!Atata le-a mai ramas!Jucarica cu calificativele!Peste tot unde-o dai cum te intorci dai de aprecierea de seviciu!E agatata peste tot si in toate!Urmeaza in viitorul apropiat ” La popota vor lua masa numai cei cu calif de fb.. de bilete de voie vor beneficia numai cei cu exceptional si cel putin cu un 50% etc”Oare nu-si dau seama cat sunt de JENANTi SI PENIBILI!? Alarma maxima!Cineva le ia jucarelele !

 2. calificativul sa fiie cel putinfoarte bun ca se intelege ca daca ai exceptional nu mai prinzi..Sa fii nici de bun nici de exceptional..e ca mersul pe sarma ghimpata :):):):)

 3. Stimabili viitori pensionari aveti grija cum va faceti treburile la serviciu ca spune ordinul ciocoiului ca cu cit esti mai sclav cu atit ai sanse mai mari sa iei dreptul cu hainele Altfel ramai cu buza umflata! Grijania (edit admin) de hoți!

 4. Numai prostii,ANP-ul nu este în stare să-i echipeze pe cei aflați în serviciu activ.Purtăm uniforme de o calitate jalnică,dacă pot fi numite uniforme acele salopete negre și acele tricouri care după 2 spălări se rup.Rușine,nu putem avea și noi un purtător de imagine desemnat de ANP.Chiar și cei de la firmele de pază au ținute mai bune și frumoase ca ale noastre.Dacă ne-ar vedea Ceaușescu s-ar răsuci în mormânt!

 5. Astia tot samana zazanie si discordie.. nicila pensie nu te lasa sa traiest!groaza lumii rasul curcilor! Nu vreau sa mai aud de ei!!!

 6. Am cautat in legea 573/2004 si 574/2004 si nu am gasit asemanari intre cele doua legi si art 32 ( 1) introdus de anp cu referire la criteriile de acordare a dreptului resp “sa aiba rezultate meritorii … calificativ foarte bun in ultimii 4 ani… “, art pe care anp il mentioneaza ca si “asemanator” cu cele doua legi.In cele doua legi 573 si 574 se specifica vechimea in sistem iar criteriul de acordare pe motiv de calificativ nu exista! Poate nu m-am uitat bine.

 7. Nu se precizeaza in proiect daca calificativele obtinute in ultimii patru ani sunt pe evaluarea veche sau pe ORDIN Nr. 1792/C din 31 mai 2013? In rest e foarte buna ideea!

  • N-ai inteles bai frone! Calificativele se recalculeaza ! Ca la pensii!Si am sio propunere de adaugat la conditii :pensionarul sa aiba un comportament exemplar in familie si in societate stabilit de catre o vomisie de ancheta de la resurse!

 8. Ieeee! Campania electorala a ANP! Asteptam un proiect serios ca de exemplu 10 kile de ulei, 10 kile de zahar, 10 galeti cu apa,toate pe cap de pensionar!

 9. Dupa ce se rup ciorapii sau tricourile primim altele? Sccrie 1 an la ciorapi si 2 ani la tricouri. Pantalonii merg la cămp!Bocancii la mos Nicolae ca sunt incapatori :):):):)!

  • Misulache mergi la service cu cărpeala revopsit retălpuit..! Te baga anpul pe o firmă fantomă si te duci cu recomandare de la seful de scara care stabileste cu o comisie ca nu tiai dat gaura la ciorap cu rea intentie!Dai si mata ceva! E pe procedura! Ce dreak trebuie sa te invat io? Sa nu ratacesti FBurile! In curand vin niste legi ca nici la market nu te primeste fara ele! Ai grija!Baftă si sanatate multâ

 10. Băibaibaieti, oamenii cinstiti@ sicorecti au iesit la pensie mancand pamantul! Nu mai vrem nici sa auzim de sistemul asta daramite sa mai stai si cu cosmarul de trista amintire in sifonier.Astia te bagain depresie!Necinstitii nu se dau dusiptr ei e bine.

 11. O problema majora a sistemului! Evident proiectul e pe comanda ptr cineva sau mai multi pensionari actuali sau viitori care-si pregatesc tinutele de gala, dupa ce s-au consultat dosarele de personal pentru croiul conditiilor, nu de alta dar sa incapa in tinuta doar destinatarii aleşi!

 12. Acordarea de tinute pentru pensionari sau despre cum sa-i prostim pe viitorii pensionari in anii de dinaintea pensiei sa ne slujeasca mai bine. Ptr o uniforma data pe un calificativ fb te faci frate si cu dracu! Ce inşelâtorie!

  • Buna ziua!nuva suparati daca am avutun calificativ de bine in ultimii 4 ani cate perechi de ciorapi primesc?!Ma simt inferior! Ar fi bine ca la imparteala sa tinem seamă si de cei care au avut un bine sau doua!Multumesc frumos!

   • Pensionarii cu apreciere de bine primesc una bucata de bocanc… in cap! E categoria de pensionari rezistenta si la socuri electrice! Votati PSD!

 13. as avea 3 propuneri: 1.calificative fb in ultimii 10 ani 2.posibilitatea compensarii in bani la alegere 3. acordarea anuala a sumelor ori tinutelor!

  • Ordin numai pentru jmekeri..au ei grija sa beneficieze numai valetii lor. Daca iei un singur calificativ de bine in ultimii 4 ani poate chiar in ultimul an s-au dus naibii 25 de ani de munca silnica Sa nu crezi ca nu are grija sa te arda incapabilul frustrat in prag de pensie prin calificativ ca sa-ti arate ca e jupan pentru ca nu ai fost “ascultator” ca doar nu te mai apuci sa faci contestatie sau sa umbli prin instante ptr niste bulendre. Ce idiotenie

 14. Respect efortul dv , de a informa , dar nu pot citi asa ceva…sunt atatea probleme la activi incat exact de o baba care se piaptana aveti nevoie. Si poate ne explicati ce fapte de vitejie au facut cei ce au dreptul la echipare in viziunea proiectului. Sunt convins ca printre ei nu se afla oameni care au stat in foisoare insalubre , 12 ore, fara schimbator. Sau poate sunt ?

  • Tichie de mărgăritar nu va fi în dotare … După discriminările create ăsta ne mai lipsește , o uniforma de trista amintire … sau face parte din “trusoul” de înmormântare !

Comments are closed.