ANP refuza accesul cu telefoane in administrativ

ANP refuza accesul cu telefoane in administrativ
ANP refuza accesul cu telefoane in administrativ

ANP ne raspunde negativ, cum altfel, la solicitarea de a permite accesul cu telefonul in sectorul administrativ pentru toti angajatii din penitenciare nu doar pentru cei alesi pe spranceana de director. Evident ca nu cei care pot intra cu telefonul in sectorul administrativ sunt cei care introduc telefoane detinutilor, cu siguranta nu s-ar intampla cu telefoane personale. Doar ca din birourile ANP, situatia nu se intelege deloc in favoarea oamenilor.

Raspuns ANP Acces Telefoane Mobile by FS ANP on Scribd

Advertisements

22 Comments

 1. Sper că veți continua demersurile in sensul ăsta domnule Dumitrascu, nu e un lucru normal ca unii să aibă si altii nu, cu toții avem nevoie sa stim de cei de acasă, cred ca suntem singurul sistem in care este îngrădit acest lucru.

 2. Unii au voie si unii nu au? Pey ce e asta, nu toti avem familii, sau doar unii conteaza, gasca directorilor, abonati la favoruri si socoteli impreuna? La Jilava isi da cu parerea despre cine sa aiba si sa nu aiba telefon ajunsul-director Popa, care le-a adus unor VIPuri telefoane si le-a garantat protectie, inclusiv de hotii care deschideau gura. El cam umbla tantos si face ce vrea (tampenii de tot felul) pentru ca are spatele asigurat de reteaua nas-fin-anp.

 3. Si mi se pare aiurea rau de tot obligatia asta de a anunta schimbarea nr de telefon.Pai,ce, este proprietatea puscariei sau a mea acest telefon,al carui serviciu il platesc eu?Astia aduc atingere dreptului de proprietate in tara noastra,Romania.Adica,astia au alt principiu-ce e altau e si al meu sau esti proprietar impreuna cu mine…dar platesti tu abonamentul.Domnu’Presedinte,astia ne leaga de glie(aia cu aprobarea parasirii garnizoanei},acu’ ne mai si obliga sa raspundem la telefonul lor…cand le mai scrieti un articol despre iobagie?

 4. da-l naibii de telefon…dar atunci distinsii factori de conducere si decizie sa nu fie sucariti cind nu se raspunde la telefonul personal in probleme de serviciu,gen: alarma,urgenta,rechemare din concediu/tura libera,etc, pentru care nu unitatea plateste abonamentul,ci persoana caruia i s-a refuzat accesul..pt ca detinerea de telefon mobil nu este una dintre obligatiile unui functionar public cu statut special…

 5. pana si purtatorul de cuvant, are telefon! la cei i -o fi trebuit? ca doar asta n-are voie sa vorbeasca cu presa … din dispozitia dir general..! Cine-i mai intelege si pe asti?

 6. asta cu telef de serviciu e de vrajeala… e un contract gras cu orange din care cineva castiga…poti lua f bine legatura cu cine vrei si cu cine nu vrei din sistem prin telefonul interior, dispecerat sau comunicator …Asa ca, toata lumea fara telefon…

  • Stie cineva sa ne spuna cineva cine
   ia bonusurile si punctele care se aduna de la convorbirile de pe telef de serviciu? ca in teritoriu nu s-au mai schimbat telefoanele de ani de zile.Ne-am luat tot noi aparateledin banii nostri sau a cumparat unitatea din banii ei…nu de la bagr…

 7. Stie cineva cum e la mapn? au voie aia cu telefoane in unitati ? sa ne interesam si la altii sa vedem cum e! zic si eu…

 8. Dle Dumitrascu, este normal ca doar cei ” șmecheri ” să aibă acces cu telefonul mobil în sectorul administrativ? Toți lucrăm la fel, toți avem familii, însă cu toate astea, nu se poate ( aata ni se spune ). Nu puteti face nimic pentru a rezolva în vreun fel această problemă? De ce se fac diferențe? Suntem 5 persoane intr-un birou, 2 au telefon si 3 nu. Ori asta mi se pare că e cam discriminatoriu. Nu e normal sa fie diferențele astea. O zi buna

 9. Interesul celor care solicita acces cu telefonul personal este acela ca au familie…copii la scoala. ..părinți bolnavi..se pot intampla multe lucruri neplacute…suntem oameni,traim printre oameni si pentru oameni…Nu statul pe fb este interesul.

  • Oare numai ei au parinti, copii și probleme? Restul sunt ai nimănui oare? Cum se face ca numai ei au probleme?

  • Colegul eu am 18 ani de sistem și dacă familia a avut problema am fost sunat prin dispeceraț, soluții sunt. Dute frate în afară tarii și vorbește la telefon în timpul programului de munca și a doua zi ești pus pe liber. Sunt multe alte probleme în sistem, accesul cu telefonul trebuie interzis total. Apropo telefoanele în pușcărie nu ajung cu porumbelul!!!!

   • Noi cei din operativ nu avem probleme? Doar voi cei din administrativ aveți familie? Sa va permită accesul la toți când serviciile voastre vor fi externalizate. Vedeți deținuții doar la televizor și primiți spor de pericol. Veniți la 8, deschideți calculatorul la 9, trei- patru pauze de cafea, la 16:00 sunteți deja în drum spre casa iar când se mai da câte o alarma alergați la sindicate ca sunteți chemați de acasă, ca nu aveți în fisa postului sa faceți perchezitie, ca aveți doua ore suplimentare etcetera.

   • Corect frate , dar hai sa folosim aceeasi masura , nici in unitati si nici la ANP sa nu foloseasca nimeni telefonul mobil in timpul serviciului.

 10. colcaie puscariile de telefoane(“ssst incet sa nu ne-auda presa” – c-asa a spus anp-ul- sa nu ne afle nimeni) iar anp-ul inyerzice accesul salariatilor cu telefoane…,Ba ss-auda toara lumea ..!E timpul lor…al incompetentilor…inca…

 11. degeaba faceti adrese…raspunsul va fi de fiecare data acelasi..Directorii dau accesul discretionar si isi permit sfidator sa imparta nedreptati pentru ca sunt ombilicati de anp care la randul sau le sustine toate interesele,ineptiile si prostiile…E vremea abuzurilor.. inca…

 12. accesul se da numai dupa cheful si bunul plac al directorilor.. E vremea directorilor….inca..

 13. Foarte bine. În primul rand pt ca dacă tot administrativul ar avea acces cu telefonul, Facebook-ul se va bloca de utilizatori. Ne-am saturat, datorita nr mare de telefoane aflate în posesia deținuților pe care le folosesc pt săvârșirea unor infracțiuni, sa fim toți catalogați ca și gardieni corupti. Cel mai bn ar fi sa interzică accesul la toți, iar în cazuri excepționale cei care au acces gen director, director adjunct telefonul sa nu aibă posibilitatea conectării la internet, fotografierii sau înregistrării.

 14. Care o fi interesul de serviciu, de are nevoie de telefon personal, pentru cei de la protectia muncii, informatica, unii de la contabilitate/financiar, unii de la medical, BRU, etc? Oare nu trebuie sa motiveze nimeni solicitarea de acces?

  • Ce sa motivezi dsca nu ai cu ce! Directorii comit abuzuri si dau accesul cui vor pentru ca au putere mult prea mare, ii tine anp ul in brate si bineinteles nu sunt trasi la raspundere niciodata nici macar luati la intrebari iar deciziile intentionat “neterminate” le lasa loc de manevre obscure. Raspunsyl..pe care o sa-l auziti de fiecare data este: Dau accesul lui x sau lui y PENTRU CA ASA VREAU EU…punct.

Comments are closed.