Apelul general, util sau degeaba?

Apelul general, util sau degeaba?
Apelul general, util sau degeaba?

Am tot discutat zilele astea cu vreo cativa colegi despre apelul general, o practica din negura timpurilor dar ramasa intacta in reflexul penitenciarelor. Zeci de mii de ore suplimentare, ca tot e la zi subiectul, rezultatul fiind care? In epoca sistemelor informatice si a accesului detinutilor la informatii in format electronic, ce rost mai are flendurarea dosarelor de penitenciar? Chiar as fi curios, deci, cam ce rezultate raporteaza mandru ANP la finalizarea acestei activitati in vreme ce inca nu stim cam cate mii de erori a dat sistemul dupa brambureala asta cu recursul compensatoriu.

Advertisements

9 Comments

  1. Absolut inutil, după introducerea cardurilor prin care deținuții au acces la informațiile pe care înainte le solicitau cu ocazia apelului general.

  2. A fost apelul general. Fără rost. Va urma altceva fără rost, BILANŢURILE REGIONALE. Eforturi mari, cheltuieli la fel. Ar fi bine ca la urmărorul CC din ANP să fie ridicată problema aceasta, a utilităţii acestor bilanţuri.

  3. E o activitate foarte utila domnu dobrikă nu ascultați la răutacioşii ăştia. Eu mă așteptam ca dvs. să introduceți in timpul domniei pe jilțul anepe și apelul parțial inutil, alături de consacratele apel al bocancilor,apel pierdut, apel mititel,apel la solidaritate,apel la sponsori,apel la calm,apel la unchiu’,apel la tudorel(unde primiți mereu ignore). Nu.i dați idei ciulinelui de Bărăgan ca o sa stăm intr-un continuu apel. În alta ordine de idei apelul general este un bun generator de ore suplimentare și costuri inutile mai ales ca a fost sâmbăta.

    • Asta e o reminiscență comunistă. Ok pierdere de timp care pe deasupra generează costuri suplimentare.

  4. eu cred ca e util apelul general pentru ca trebuie sa vedem si sa stim cati hoti sunt in plus… neoficial..

Comments are closed.