Infractori pe post de repere morale?!

Infractori pe post de repere morale?!
Infractori pe post de repere morale?!

Colegu’ Godina, din postura de politist cu notorietate, ii cerea lui Mos Craciun sa faca in vreun fel sa nu-i mai vada pe toti infractorii pe la televiziuni povestindu-ne despre dreptate si adevar. Ceea ce nu s-a intamplat, domnul cu pricina nefiind in masura sa aduca asemenea cadouri se pare. Elfii aia nu prea stiu sa inventeze vreo jucarie in forma de bun simt. E drept ca probabil si postarea pe facebook a venit tarziu.

Advertisements

2 Comments

  1. Așa este, (editat admin), spionul distrat care neglijent fiind, documentele clasificate au ajuns pe internet, este un ipocrit. in timp ce ținea discursuri de moralitate spionilor despre riscurile Facebook, sa nu fi prieten cu oricine, sa nu postezi orice, el in persoana era prieten cu infractorul din imagine.

  2. Daca deontologul domn director de la Directia de criminalitate, promotor al reperelor morale (conform functiei) este prieten cu domnul nastase, asa cum povestea cineva pe o alta pagina, iar domnul nastase este un reper moral al guvernarii actuale si avand in vedere ca dl nastase este un infractor ptr ca s-a dovedit si a facut si puscarie pentru niste infractiuni atunci rezulta ca domnul director de la criminalitate like infractori! Deci tovarasi, liber la furat!

Comments are closed.