Legea cadru a salarizarii modificata

Legea cadru a salarizarii modificata
Legea cadru a salarizarii modificata

Pentru ca brambureala sa fie suprema, incep deja sa apara modificari la legea cadru a salarizarii. Recent a fost publicata OUG 91/2017. Nimic momentan care sa ne priveasca desi am trimis si noi destule observatii. Se pare ca Guvernul joaca pe categorii, pe principiu divide et impera. O sa-i tina o vreme, anul viitor e insa aproape si toata lumea se va convinge.

OUG 91/2017 Modficari Legislatie Salarizare by FS ANP on Scribd

Advertisements

7 Comments

  1. Daca nu vom negocia bine ce drepturi salariale ( sporuri, compensatii , etc) sa intre salariul de baza ne vom trezi ca nu vom mai lua decat maxim 30% sporuri si multe din dintre actualele sporuri se vor pierde dupa 01.01.2018. Va rugam sa insistati si sa prezentati macheta de salarii avuta in vedere de ANP pentru ianuarie 2018.

  2. in cazul in care avem “onoarea” sa ne trezim cu niscaiva controale,eu o sa le pun cheile in mina si o sa le multumesc ca au venit sa ma schimbe la masa…si o sa le explic ca e singura noastra sansa sa mincam si noi in pauza aia legala de 45 minute,doar datorita bunavointei lor care intr-un adevarat act de bunavointa colegiala au venit pe sectii sa ne inlocuiasca…

  3. .
    Dupa cum suna ne vor scadea drastic salariile de la 1 ianuarie 2018 – La articolul 25, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:”(2) Prin excepţie de la prevederile alin. (1), pentru instituţiile din sistemul sanitar şi de asistenţă socială şi cele dinsistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, suma sporurilor, compensaţiilor, adaosurilor, primelor,premiilor şi indemnizaţiilor, inclusiv cele pentru hrană şi vacanţă, acordate cumulat pe total buget pentru fiecareordonator principal de credite nu poate depăşi 30% din suma salariilor de bază, a soldelor de funcţie/salariilor defuncţie, soldelor de grad/salariilor gradului profesional deţinut, gradaţiilor şi a soldelor de comandă/salariilor decomandă şi a indemnizaţiilor lunare, după caz.

      • Si daca vor scadea cum va raspunde ANP pentru minciuna? Nicicum, ba mai mult va cobori militaria din pod si ne va trimite o gramada de controale in teritoriu, a caror rezultat va fi ca suntem incompetenti, ca nu ne meritam nici bruma de bani care va mai fi de luat.

Comments are closed.