MInistrul Justitiei reactioneaza. Luni merge la Vaslui si plateste orele suplimentare in tot sistemul

MInistrul Justitiei reactioneaza. Luni merge la Vaslui si plateste orele suplimentare in tot sistemul
MInistrul Justitiei reactioneaza. Luni merge la Vaslui si plateste orele suplimentare in tot sistemul

Inca de saptamana trecuta am discutat despre plata orelor suplimentare, iata ca avem si un anunt oficial dupa criza de la Penitenciarul Vaslui. Ministrul Justitiei, declara ca luni va merge personal la fata locului si ca pregateste un act normativ pentru plata orelor suplimentare asa cum am solicitat noi in ultimele doua saptamani.

Angajaţii Penitenciarului Vaslui refuză să mai intre la serviciu- Ministrul Toader- Luni merg acolo. Fin… by FS ANP on Scribd

Advertisements

7 Comments

  1. Sa vezi ca asa cum nu mai are nimeni nunti sau alte chestii de când se plătește sdsl, ia sa vezi cum nu mai vrea nimeni recuperare dacă o să plătească orele suplimentare.

  2. Si la bacau este cam la fel….pt ca multi cu functii de operativ sunt la diferite birouri….chiar dacs personalul din administrativ este complet acei agenti cu functii de operativ si grupa de interventie sunt pusi la birouri ca sa arate ca sunt smecheri….operativul este la pamant….in caz de incident nu are cine sa intervina…si la bacau o sa se ajunga in aceeasi situatie….ne am saturat sa obtina coef de supraveghere si grupa,dupa care sa fie pe la dif birouri…operativul este varza….astept infirmari….dsca sunt…

  3. Loredana, se ajunge la un așa nr de ore suplimentare pt ca se amesteca capra cu varza. Personalul din operativ nu poate sa se regăsească pe aceleași criterii de pontaj pt ca pur și simplu sunt doua domenii total diferite. In operativ trebuiesc plătite efectiv toate orele lucrate,și astfel nu se generează deloc ore suplimentare.in unele unități , de frica orelor suplimentare care cât de cât au fost acordate, s a uitat definitiv de concediul de odihna!!!sunt restante inclusiv din 2016.!!!inca odată repet:operatorul nu trebuie încurcat cu cei ce lucrează la 8 ore!!odata și odată tot trebuia sa se spargă buboiul.regret situația celor de la vs , sper sa fie un moment zero.oricum situația sta la limita in toate unitățile!!!

  4. Oricat ar parea de ciudat, dar pana si promovarea urgenta a Statutului nostru ar rezolva din aceasta problema, a orelor suplimentare. Insa, deh, noi ne ocupam de alte prioritati. Numai cand se intampla nenorociri, ne aducem aminte de sclavii moderni ai zilelor noastre. In niciun caz, la moment de sarbatoare si cinstire, de Ziua Nationala a Romaniei. Ei, cei care fac munca fortata, nu sunt ai nostri. Lehamitea, cea care inlocuieste revolta, precum ninsoarea lina, se asterne usor peste sistem. Dormiti linistiti, dragii mosului! TT-ul Rudolf si cu elful Marian va vegheaza.

  5. Domnul TT ar trebui sa se gandeasca(lucru aproape imposibil pt.dumnealui) la solutionarea deficitului de personal si poate pregateste un act normativ(lucru la care este expert) in acest sens.Problema nu este neaparat neplata orelor suplimentare ci de ce se ajunge la un nr asa mare de ore suplimentare.

Comments are closed.