Muscalu, gen

Muscalu, gen
Muscalu, gen

Fascinanta lume a directorilor de penitenciar care de regula intra in conflict cu sindicatele e animata de un soi de raspunsuri jmecheresti care amintesc cumva de istoria aia cu vanzatorul care de cate ori il intrebi de fulgi de cartofi iti raspunde ca are fulgi de fasole. Mai jos un exemplu. Sindicatul cere copii ale unor documente, care la ANP se transmit din oficiu, directorul Muscalu ii raspunde ca poate sa le studieze, desi nu asta era solicitarea si considera c-a formulat deja raspuns. Sigur, intr-o lume normala, directorul ar fi avut bun simt. N-a fost cazul.

Adresa copii 80/08.12.2017 by FS ANP on Scribd

Advertisements

8 Comments

 1. Foarte bun articolul #rezist despre iftinca ! M am oprit la PS:
  “În ceea ce privește visurile dumitale de mărire se pare că și de data asta ai pierdut startul…Slavă Domnului”

  Daca visul lui s-a naruit ( l’a sters presedintele de pe lista de chestori propusa de psd pentru serviciile aduse), al meu vis e inca in picioare..Se facea in visul meu ca Iftinca era …in refuz de hrană…!Doamne ajută!

  • N-a avut noroc nici de data asta … Ufff! …L-au intors ca pe copil de la țâța mamei – de pe drumul ,bine batatorit, spre gherla- pentru ca inca mai este nevoie “de el si de expertiza lui ” AICI. N-au stiut ciumații ca aduce ghinion…Acu e cam in aer.. Ghinion de doua ori…

   • e ghinion de 3X daca mai punem si ca s auamanat concursurile de director.Păcat..mare păcat…pierde sistemul, vazand cu ochii, pe zi ce trece, un om… plin de valori.

 2. Din cioacele.lui Muscalu:

  “Voi achiziționa lămpi pe care le voi amplasa la.sol.pentru a raspandi ceața densă”

  “Vom achiziționa camere de luat vederi cu termoviziune”

 3. Nu prea exista bun simt in cazul directorului Muscalu,atata timp cat nu doreste ca o mana de oameni sa dea peste cap niste practici obisnuite de-a lungul vremii,unde abuzul era la el acasa.Decat sa remita niste copii ale unor documente nesecrete legal justificate catre sindicat nue mai bn sa se ocupe de concursurile din sursa externa ca poate mai trebuie sa intre vreun frate,nepot sau var al vreunui om de-al dansului de nadejde?

Comments are closed.