Penitenciar Giurgiu | Achizitie cu cantec, container-birou de 30.000 de lei

Penitenciar Giurgiu | Achizitie cu cantec, container-birou de 30.000 de lei
Penitenciar Giurgiu | Achizitie cu cantec, container-birou de 30.000 de lei

Colegii de la Penitenciarul Giurgiu ne informeaza despre cea mai recent isprava a numitului Fulga Marius Lucian, care-a achizitionat nu-s ce container in chip de birou, dupa care a obosit si n-a mai facut nimic pentru imbunatatirea conditiilor de lucru. Nu mai spun ca infestarea aia cu bacterii a Blocului alimentar ar trebui sa dea cuiva de gandit pana nu ne trezim cu vreo toxinfecie de masa intre detinuti pe care tot personalul va trebui s-o gestioneze.

Investitii maxime in conditiile de munca ale angajatilor din Penitenciarul Giurgiu. Cine spune ca anul acesta Guvernul Romaniei nu a alocat bani penitenciarelor ii contrazic.

Guvernul a alocat atat de multi bani incatdirectorul Penitenciarului Giurgiu, comisar Fulga Marius Lucian, pe sfarsit de mandat  anual, a declansat o actiune furibunda de imbunatatire a conditiilor de munca. Si, de unde sa inceapa, unde din alta parte decat de la gunoiul unitatii, un loc pe care il stie atat de bine, asa ca prima mare investitie din mandatul sau este un container, in valoare de 300 milioane lei, destinat unui singur agent care selecteaza educational gunoiul unitatii.

Daca directorul Fulga a considerat ca este oportun sa investesti intr-un singur om 300 de milioane inseamna ca are clar un bun plan managerial. De acum asteptarile oamenilor sunt mari, 300 de milioane pentru fiecare dintre cei peste 400 de angajati, asta da plan de imbunatatire a conditiilor de munca.

Daca va face acest lucru promitem ca inchidem ochii pentru:

1. Cheltuirea banilor pentru imbunatatirea conditiilor de munca fara un plan avizat si de catre cele doua sindicate reprezentative.
2. Cheltuirea bugetului unitatii fara un plan dezbatut si cu directorii adjuncti.
3. Distribuirea materialelor din magazia unitatii dupa bunul plac si nu dupa nevoile reale ale angajatilor.
4. Presiunile pe care le-a facut si le face asupra colegilor din logistica sa-i puna in opera propriile pofte ce sfideaza bunul simt si poate si legalitatea.

Cum ne indoim, foarte putin ce-i drept, domnul Fulga avand clar o viziune manageriala in amanunt, il intrebam cand v-a achizitiona si baraci de 2/2 pentru colegii de la curtile de plimbare care de ani de zile stau in frig sau canicula, cand cumpara niste statii RTP ca sa nu mai avem situatii in care un detinut matura cu un agent curtea de plimbare si el nu avea cu ce sa ceara ajutor, cand va cumpara niste lacate ca sa aiba cu ce incuia usile de tronsonare, cand va cumpara niste substante sa-si omoare bacteriile din Blocul alimentar, Infirmerie si poate de la popota cadrelor smd?

Nu avem asteptari marete, dar macar sa renunte la ideea de a avea cel mai mare mobilier, cel mai mare tv din unitate si sa-si indrepte investitiile si catre amaratii care de ani de zile duc greul unitatii.

Asadar, daca anul acesta Mos Craciun se transforma im Mos Fulga, dragi colegi va puteti adtepta sa primiti ceva pe imbunatatirea conditiilor de munca, nu chiar 300 de milioane ca la gunoi, dar ceva , maruntis, daca nu, cum de Craciun se intampla minuni, cu o ruga colectiva, MJ ne poate aduce un adevarat manager , care sa fie pentru intreaga unitate, care sa ofere respect, echidistanta si incredere!

Sursa: Facebook, 11.10.2017

Advertisements

3 Comments

  1. S-a rezolva cu stafilococul auriu de la blocul alimentar si infirmeria Penitenciarului Giurgiu. Fulga gasi solutia ideala, 50% majorare salariala pentru medicul sef Pieleanu Nicoleta si bacterua fuse ucisa instant, la pachet cu paruiala data asistentei care a recoltat probe fara sa aiba talent. Evident ca se acopera unii pe altii si pana ce Directia Medicala nu se implica clar sunt suspiciuni ca si popota cadrelor se afla in aceasi situatie.

  2. Da, stati ca nu e tot. Mai soseste unul de 19000 ron, insa nu s-au hotarat unde sa-l abandoneze. Fulga se apara si zice ca ANP-ul i le-a bagat pr gat. Toata risipa asta de bani publici se intampla in timp ce colegii nu au birouri, scaune, lucreaza pe calculatoare ce se blocheaza de vechi ce sunt. Sa mai pomenim si de faptul ca ofiterul infirmatii cladificate avertizeaza in fiecare sedinta de consiliu ca incaperile de o importanta deosebuta nu sunt securizate si nu functioneaza in mod legal. Pentru intrarea in legalitate Fulga ar fi trebuit sa aprobe o investitie de 10000 ron, insa nu vrea. E director si el e seful pe mosie, in schimb a bagat 49000 in doua containere. Daca e adevarat ca ANP ul l-a fortat sa le ia ne intrebam cui serveste aceasta investitie?

  3. Persoana importanta beneficiarul containerului. La asa pret, trebuie sa ne gandim ca daca gunoierul nu vine o zi la serviciu, soarele va sta in loc.
    mai trebuie sa ne dea de gandit si incapabilul de director, mai precis un `muppets~ pe post de director, care transforma puscaria in platou de filmare, e anchetator ad-hoc pe recurs compensatori, nu-si asuma nimic, dar face numai prostii. Unele cu caracter penal.

Comments are closed.