Penitenciar Severin | Solutii putine, explicatii de conjunctura

Penitenciar Severin | Solutii putine, explicatii de conjunctura
Penitenciar Severin | Solutii putine, explicatii de conjunctura

Tot anul am bombardat ANP cu problemele din penitenciare. De regula am primit explicatii dezangajante in loc de solutii concrete, desi am tot explicat ca nu ajuta si nu rezolva probleme chiar daca ANP s-a acoperit cu documente si si-a gasit justificari. Mai jos un raspuns similar in legatura cu problemele de la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Continuam pana cand ajungem si la raspunsuri utile.

Raspuns ANP Probleme Penitenciar Drobeta Turnu Severin by FS ANP on Scribd

Advertisements

5 Comments

  1. OMJ 1316/C/2012 pentru aprobarea Normativului privind asigurarea tehnică de autovehicule a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi unităţilor subordonate,, NU ARE LEGATURA CU NORMA DE HRANA .

  2. Cea mai buna solutie e desființarea Anp si trimiterea ” specialistilor” in unitatile subordonate…in acest fel am beneficia de experiența lor pretioasa, bineînțeles in operativ…
    Cred ca ar fi o comedie savuroasa privind “specialistii” fata in fata cu detinutii…

  3. Unele probleme nu au rezolvare imediata si inertia sistemului e mare. Foarte multe probleme au restrictii legislative neexistand solutii pe termen scurt, in afara de modificarea cadrului legal. Poate ar fi bine ca solutiile sa se constituie intr-o agenda comuna sindicate-conducere ANP, nu doar sa se astepte din partea managementului vreo vraja. Atitudinea asta permanent critica dar fara a oferi solutii viabile in contrapartida, nu cred ca este tocmai productiva, pentru angajati si drepturile lor in primul rand. E bine sa continuati, dar raspunsurile utile pe care le asteptati, nu vor aparea in contextul atitudinal sus mentionat. Cam asta-i de fapt atitudinea generalizata in tara in care toti sunt nemultumiti dar considera ca schimbarea raului lor in bine este exclusiv responsabilitatea si obligatia altora.

Comments are closed.