Colegii de la Penitenciarul Vaslui ne informeaza despre ceea ce am tot incercat sa convingem ANP ca trebuie rezolvat rapid: deficitul sever de personal. Penitenciarul Vaslui se afla intr-o situatie extrem de grava, ceea ce determina personalul sa reactioneze in lipsa unor solutii din partea ANP.

Astazi sa luat masura suplimentarii schimburilor cu cite un om pe care ia dat de la plutonul escorta deoarece oamenii de pe schimburi au facut rapoarte catre director de a nu mai intra in serviciu deoarece sa depasit cu mult cele 180 ore din acord .

Sindicatul este pus in situatia de a cere ministrului sa intrevina pentru ca domnul Dobrica nu ne ia in serios.

Avem oameni la schimb care au 360-370 ore suplimentare refuza sa mai intre in servici nu gasim solutii, sintem detasati in coada sistemului penitenciar cu un raport incredibil de 157 cadre pe operativ la un numar de 950-1000 de detinuti.

Adresele pe care le-am facut catre directorul general nu au primit nici un raspuns. Modificarea statului de functii nu mai poate astepta, oamenilor le-a ajuns cutitul la os nu mai pot asigura libere le iar de concedii de odihna nu mai poate fi vorba.

Venim cu aceste probleme in fata dumneavoastra domnule presedintie in speranta ca poate ne puteti ajuta sa mergem in fata domnului ministru pentru a prezenta situatia.

Advertisements