Proiectul fantoma

Proiectul fantoma
Proiectul fantoma

Deputatul cunoscut drept Radulescu-mitraliera a propus zilele trecute un alt proiect prin care pedepsele sub 3 ani s-ar executa la domiciliu, n-ar mai fi o problema cu abuzarea functiei in scop de favoruri sexuale, traficul de influenta n-ar mai fi infractiune, pedeapsa pentru darea de mita ar fi redusa iar abuzul in serviciu ar fi o problema daca prejudiciul depaseste 200.000 de euro. Singura problema e ca initiatorii nu-l mai sustin. AICI detalii.

Advertisements

2 Comments

  1. Dacavezi pe la portile părnăii vreunu cu semnalmentele persoanelor din TABLOUL DE ONOARE de mai sus deindata s-ai dai drumul ca sa stii si tu ca el e salvatorul nostru!La Iasi a fost identificat unul care-icu poza langa doamna roscatadeputat care-si face zi lumina selfiuri la sedinte in parlament.Deviza tabloului: mai putini hoti mai putina treaba mai putin personal. Cand o sa va treziti o sa fie prea tarziu.Votati PSD!

  2. -Pe de-o parte deputatul Silviu Macovei semneaza pentru scoaterea a mii de detinuti de sub efectele legii penale, adica ar merge o restructurare
    de angajati ca suntem prea multi, pe de alta parte viziteaza penit Iasi in calitate de salvatorul angajatilor! Te ia zbenga!

Comments are closed.