Repartitia posturilor suplimentate, de discutat

Repartitia posturilor suplimentate, de discutat
Repartitia posturilor suplimentate, de discutat

In speranta ca nu trece in viteza, cum pare ca s-a incercat dealtfel am cerut rediscutarea modului in care au fost alocate cele 1.000 de locuri suplimentare pentru statele din penitenciare obtinute in urma actiunilor sindicale din august. Mai sunt ceva schimbari care n-au fost avute in vedere la repartizarea intiala bazata pe state ideale, care intre timp nu mai reflecta realitatea din teren.

Adresa FSANP Rediscutare Suplimentare Stat de Functii by FS ANP on Scribd

Advertisements

10 Comments

 1. Esti belea ma. Hai că poate aia 40de mascați se bat de musca când îi chemi tu pe spital sa intervină.Să te văd atunci ce faci. Aveți o medie de 40_ 50 detinuti pe lună si 20 de agenți? Nu ti.E rușine? Adică deținuții voștri incap in 2 camere de la penitenciar?

  • hai sa vedem o statistica pe ultimii …sa zicem 3 ani.
   si nu numai pe spital,chiar si pe sectiile ppa….0000 interventii….

 2. Sunt cam 100 de angajați și rulează în jur de 250 ppl pe luna,cam 35 la sută din ei Rms.
  Daca te gândești că ai câștiga ceva in sectorul operativ spitalu nu are decât vreo 20 de agenți(de aici și imposibilitatea de a executa misiunile enumerate de tine)… Daca vreți personal in paza mai bine va îndreptați atenția spre cei 40 de agenți care îi aveți la grupa și datorită celebrului manual se bat de musca……întreabă l pe mate când nu erau spitale și 10 milițieni păzeau 5 hoți la palazu sau pe la militar…..

  • Ce aveti cu spitalele? Ati inceput sa o luati razna. Ati picat pe la concurs
   pe acolo sau soțiile. Acolo Sunt tot colegii nostri. Nu avem loc unii de altii. De ce acum ne purtam asa.
   Nu sunt dusmanii nostri. Potoloti-va. Normal ca la spitale sunt mai putini hoti.

 3. N.ar fi un lucru rău să le desființeze. La PSPA se bat de musca, sunt 200 de cadre și o medie de 45 deținuți. Paza, hrănirea și escortarea o fac cei de la penitenciar. Unde e problema dak în general penitenciarele spital rămân secții ale penitenciarelor? Ca oricum fără unitățile mari nu pot functiona.

Comments are closed.