Teoria relativitatii aplicata la drepturile angajatilor din penitenciare

Raspuns ANP la plangere prealabila FSANP referitoare la plata la nivelul maxim de salarizare
Raspuns ANP la plangere prealabila FSANP referitoare la plata la nivelul maxim de salarizare

Proiectul de statut al politistuliui de penitenciare e gata intr-o forma, ministrul il tine la sertar. Mai avem vreo 4 observatii, avand in vedere ca unele lucruri au fost puse acolo altfel decat am stabilit. Proiectul cu suplimentarea statelor cu 1000 de functii e pierdut in spatiu, despre Memorandumul cu scoaterea la concurs a 462 de functii vacante, nimic. Am mai tot scris despre asta, si probabil c-o sa mai scriem.

Plata orelor suplimentare nerecuperate e o noua provocare, iar ministrul a declarat explicit la solicitarea noastra ca are un proiect si pentru asta. Exceptional, daca totul s-ar intampla in era noastra! Cum se face ca pentru orice trebuie sa facem presiune si sa ne certam prin sedinte si prin presa?! Cat de complicat sa fie sa intelegem ca lucrurile se pot rezolva fara scandal?!

Advertisements

10 Comments

  1. In legatura cu Statutul. Este cea mai mare batjocura posibila. De neimaginat. Nici nu vom mai comenta pe marginea acestui subiect. Sa faca borş. Ne meritam soarta. Parcursul legilor justitiei este C.Dep-Senat, al Statutului este Senat-C.Dep-lege organica. Le-a fost lene sa discute in Comisie la CDep acest document de capatai al nostru pentru a nu jena, cumva, discutiile la legile justitiei,respectiv, L317 si altele. Am cam obosit. Suntem fiii ploii.

    • legea 317 e cumva legea aia care se refera la convocarea magisyratilor de catre inculpații de rang înalt care vor ca discuţiile să aibă loc în alt loc în afară de cel judiciar si prin care nicolicea serban nicolae,olguta, iordache etc ii pot da afara pe acestia si din tara??????

  2. Domnilor sindicalisti am si eu o intrebare :varianta extinsa a proiectului de modificare de statut si proiectul depus initial de mj e cumva forma integrata a proiectului de statut pe care l-am citit pe 29.11?

  3. Vrem statutul de urgenta! Nu vrem sa fim nepoliticosi si sa parem disperati fix ca si dragnea cu legile justitiei dar ne-am saturat. Nu mai merge asa! Nu mai putem aştepta! Strigatul nostru de depresie trebuie urgent sa ajunga in comisii, comisiute, consilii, ministere la urechile oamenilor care au forta si puterea fizica de a impinge nenorocitul asta de statut intepenit ! Va rugam din suflet sa depuneti toate eforturile pentru ca statutul sa ajunga pe masa parlamentarilor cat mai urgent posibil…cel mai tarziu pana-n mos craciun! Va multumim

  4. Decat sa scoatem xxx functii la concurs si sa ne innepoțeasca anpul pe toti cu forța (de ti-e lehamite sa mai vii la serviciu) mai bine s-ar incerca o organizare eficienta a resurselor umane pe care le avem .Alo , nea dobrica!’Hai taticule … misca ceva.. Nu raspunde nici asta..!

Comments are closed.