Toader ramane in functie

Toader ramane in functie
Toader ramane in functie

Intilanirea tefeleilor cu prim-ministrul Tudose a avut pe agenda si discutia despre revocarea lui Tudorel Toader. Dupa cum era de asteptat, solicitarea a fost respinsa abrupt. O fi dansul incompetent cum spun rezistentii, dar e al lor si-l mai tin cat mai au nevoie de asa un priceput in smecherii legislative. Ne asteapta, deci, un an cel putin la fel de dificil.

Advertisements

3 Comments

 1. In miez de noapte ne mai da o veste proasta Tudose:

  “Dragi români,

  Atunci când ne gândim la țara noastră, fiecare dintre noi are reprezentări diferite. Dar indiferent de raportările personale, cred că România trebuie să însemne mai mult decât ”tu” sau ”eu”, decât ”ei” sau ”voi”. Mai presus de orice, România este despre ”noi” și despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această țară”

 2. La multi ani tuturor!
  Domnule Dumitrascu, ce ne puteti spune despre intentia ministrului de interne privind majorarea varstei de pensionare in sistemul de aparare?
  http://stirileaz.com/veste-proasta-pentru-politisti-aceasta-schimbare-ii-va-viza-pe-toti-politistii-nu-vor-mai/
  As vrea sa stiu ce sa fac deoarece sunt tanar angajat in sistem si daca se va anula castigul grupei de munca si se va majora varsta la care putem iesii la pensie, as vrea sa plec din sistem acum cat am oferta de un loc de munca in conditii financiare mult mai avantajoase.In aceea situatie nu mai are rost sa te expui riscurilor,stresului imens,sutelor de ore suplimentare neplatite si nerecuperate,conditii de munca necorespunzatoare.Am mai multi colegi tineri care in aceea situatie vor pleca din sistem.Astept raspunsul dumneavoastra!Va multumesc!

Comments are closed.