fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Ultraje si intre sarbatori

Ultraje si intre sarbatori

Ultraje si intre sarbatori

La Penitenciarul Arad, acu’ vreo doua zile, un detinut cu afectiuni psihice (CC) a incercat sa atace o colega asistent medical, agentul insotitor a intervenit, detinutul a incercat sa-l loveasca, au mai sarit si alti colegi iar individul a fost imobilizat. Scenariu clasic, urmat de geamuri sparte la camera de detinere dupa ce a fost reintrodus in camera. Evident, procedura disciplinara si sesizare la parchet pentru ultraj.

La Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin, s-a intamplat ieri. Un detinut (NVM) a fost depistat cu un incarcator si un telefon asupra domniei sale, drept pentru care a incercat sa-i arda o scatoalca supraveghetorului. N-a reusit sa-l loveasca peste mana, a fost imobilizat la sol, nu dupa ce acesta a inceput sa se izbeasca cu capul de pereti intr-o miscare la fel de clasica de auto-agresiune pentru a scapa de consecinte si pentru a-l intimida pe supraveghetorul care-l prinsese in abatere. Consecinte: idem ante.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

Comments are Closed

Theme by Anders Norén