Ultraje si intre sarbatori

Ultraje si intre sarbatori
Ultraje si intre sarbatori

La Penitenciarul Arad, acu’ vreo doua zile, un detinut cu afectiuni psihice (CC) a incercat sa atace o colega asistent medical, agentul insotitor a intervenit, detinutul a incercat sa-l loveasca, au mai sarit si alti colegi iar individul a fost imobilizat. Scenariu clasic, urmat de geamuri sparte la camera de detinere dupa ce a fost reintrodus in camera. Evident, procedura disciplinara si sesizare la parchet pentru ultraj.

La Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin, s-a intamplat ieri. Un detinut (NVM) a fost depistat cu un incarcator si un telefon asupra domniei sale, drept pentru care a incercat sa-i arda o scatoalca supraveghetorului. N-a reusit sa-l loveasca peste mana, a fost imobilizat la sol, nu dupa ce acesta a inceput sa se izbeasca cu capul de pereti intr-o miscare la fel de clasica de auto-agresiune pentru a scapa de consecinte si pentru a-l intimida pe supraveghetorul care-l prinsese in abatere. Consecinte: idem ante.

Advertisements

6 Comments

  1. de ce cenzurati postarile???am fost la bietul raposat:urme pe nas si frunte;sa mori in post in 2017???suntem in anii 1800???de ce nu tragem la raspundere conducerea plutonului???de ce se musamalizeaza totul???rusine,manea!!!rusine,pelivan!!!o sa-l aveti pe constiinta!!!

  2. Problema este ca sunt foarte mulți,spitalele nu-i accepta pentru ca au fapte penale și agresivitatea mare,deci trebuie înființată o secție specială și adunați din toată țara.

  3. N-ar fi trebuit pana acum infiintata o sectie ptr. detinutii psihici la unul din spitale, cu regim de cazare permanent? Si abia personalul din sectiile respective sa beneficieze de spor de psihici? Poate ca nu sunt chiar asa de multi dar sunt raspanditi prin toate penitenciarele!

  4. Deja ne conduc hotii si criminalii , ce asteptari mai aveti dragi romani ? Solutia e afara cu ei din tara ….sa le luam dreptul de a sta si de a avea cetatenie romana si tot ce au confiscat .

  5. un coleg din rahova a murit in post.a trebuit 40 de minute sa vina smurd?daca era un infractort veneau mai repede.psfd eul este vinovat cu legile lor

Comments are closed.