fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Vizita de rang inalt la Penitenciarul Iasi

Vizita de rang inalt la Penitenciarul Iasi

Vizita de rang inalt la Penitenciarul Iasi

Sindicatul “Iuris” Iasi i-a invitat saptamana trecuta pe mai marii judetului la o discutie despre problemele Penitenciarului Iasi, chiar la institutia cu pricina. Invitatia a fost onorata de catre prefectul judetului Iasi, domnul Marian Serbescu, care a venit insotit de care domnii deputati¬†Vasile Citea si Silviu Macovei, cel din urma fiind membru in Comisia juridica, de disciplina si imunitati in Camera Deputatilor.

In cadrul intrunirii la care a fost prezent si directorul Penitenciarului Iasi – dl. Pompiliu Dima care si-a facut datoria de gazda si a expus o serie de probleme legate de penitenciar. A fost prezentata necesitatea suplimentarii resurselor umane, dar si necesarul de investitii viitoare, in contextul prezentarii modului in care functioneaza Penitenciarul Iasi din toate punctele de vedere.

Sindicatul “Iuris” Iasi a sustinut prioritizarea angajarii de personal in cadrul penitenciarului pe fondul pensionarilor masive. La finalul intrunirii, reprezentantii Camerei Deputatilor prezenti, precum si reprezentantul Guvernului Romaniei si-au aratat disponibilitatea sustinerii Sindicatului in rezolvarea lipsei de personal, chestiune care speram sa se si materializeze.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

Comments are Closed

Theme by Anders Norén