Vizita de rang inalt la Penitenciarul Iasi

Vizita de rang inalt la Penitenciarul Iasi
Vizita de rang inalt la Penitenciarul Iasi

Sindicatul “Iuris” Iasi i-a invitat saptamana trecuta pe mai marii judetului la o discutie despre problemele Penitenciarului Iasi, chiar la institutia cu pricina. Invitatia a fost onorata de catre prefectul judetului Iasi, domnul Marian Serbescu, care a venit insotit de care domnii deputati Vasile Citea si Silviu Macovei, cel din urma fiind membru in Comisia juridica, de disciplina si imunitati in Camera Deputatilor.

In cadrul intrunirii la care a fost prezent si directorul Penitenciarului Iasi – dl. Pompiliu Dima care si-a facut datoria de gazda si a expus o serie de probleme legate de penitenciar. A fost prezentata necesitatea suplimentarii resurselor umane, dar si necesarul de investitii viitoare, in contextul prezentarii modului in care functioneaza Penitenciarul Iasi din toate punctele de vedere.

Sindicatul “Iuris” Iasi a sustinut prioritizarea angajarii de personal in cadrul penitenciarului pe fondul pensionarilor masive. La finalul intrunirii, reprezentantii Camerei Deputatilor prezenti, precum si reprezentantul Guvernului Romaniei si-au aratat disponibilitatea sustinerii Sindicatului in rezolvarea lipsei de personal, chestiune care speram sa se si materializeze.

Advertisements

12 Comments

 1. Povestea lui Catea.

  Asteptam vizita lui Nelson Mondialul si a Cordunenilor sa ce mai este de rezolvat. Madam Pruna mincinoasa preciza in 2016 ca Vulpe a fost cel mai bun manager! Prefectul si Câtea au venit să vază realizarile si ordonanta lui Vulpe.

 2. Pâi deputatul Cîtea face parte din comisia pentru Invăţământ, Stiinţă, Tineret şi Sport si din Comisia pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor blablabla  …care n-au nici in clin si nici in maneva cu cu Sistemul Penitenciar…si ii merge vestea ca e in razboi pe viata si pe moarte cu logica si cu gramatica…  Cum ne-ajută?

 3. Ia uite cine ne sprijina pe noi:Vasile Cîtea care a postat câteva rânduri pe Facebook, dar a “scăpat” niste greșeli si de gramatica Printre comentarii a fost și “Dle Catea, sunteti deputat al Romaniei! Scrieti, va rog, in limba romana!” – Călin Ciobotari.Uitati postarealui Vasile:
  “Se întâmpla ca ceia ce Romanii își doresc de foarte mult timp, mai ales după anii 90 si au sperat ca va veni un moment in care legătura dintre Moldova sau estul României cu Transilvania vestul Europei se va face si printr-o autostrada ,chiar modernă . Spor la treaba”!!!
  Celalalt oaspete de seama Silviu Macovei apare pe lista ruşinii printre cei care au semnat proiectul de lege al lui Cristian Rădulescu -deputatul Kalaşnikov- care reinvie ordonanta 13 in forma agravanta! Doamne ce-am ajuns….in ce tara traim…!

 4. Primarul incarcerat la iasi Mihai Sabaiduc face o declaratie de presa in dec 2016 in legatura cu parlamentarul de rang inalt Vasile Citea, care ,culmea!s-a aflat recent in vizita la Penitenciarul Iasi ,preocupat fiind de soarta salariatilor ! De plâns nu alta! Măi să fie! Ce coincidenta! Astia ne iau de prosti!

  „Comuna DUMEŞTI, îl susţine pe domnul Vasile Cîtea să ajungă în parlamentul României – Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016”, zice Mihai Sabaiduc, primar”

 5. In sfârşit o somitate careia ii pasa si se ocupa de noi! Ii multumim de pe acuma domnului Citea pentru ca va face pentru sistemul penitenciar si avem mare incredere in domnia sa. Despre dl Citea am gasit numai lucruri de bine ca si exemplul de mai jos:

  ” Dosarul de candidat merge azi la Iași. Îl cunoaștem pe vicepreședintele PSD Vasile Cîtea, candidat pentru Camera Deputaților. Cîtea este un om de afaceri din Iași implicat în numeroase controverse. El ocupă în prezent și funcția de președinte al Federației Române de Box. De numele lui Cîtea se leagă controversata afacere “Red Point”, o companie specializată în soluții IT, dar abonată la afaceri cu Statul, în special cu societatea națională Căile Ferate Române. Nu întâmplător, șeful CFR-ului a fost ani de zile moldoveanul Mihai Necolaiciuc, sprijinit în funcție de șefii PSD Moldova. Cîtea a deținut 18 la sută din afacerea RED POINT – firma a fost înființată de fiul senatorului PSD, Ion Solcanu. În anii 2000 baronul Solcanu era unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai fostului președinte Ion Iliescu. În acea perioadă, fiul senatorului a început să prospere din afaceri cu bani publici. Red Point a implementat o soluție informatică denumită «Roads» pentru toate regionalele Companiei CFR”. După 15 ani de afaceri cu statul, afacerea Red Point deținuta de-a lungul timpului de PSD-istul Cîtea, de Solcanu junior, dar și de alți afaceriști dubioși din Iași a intrat în insolvență. Compania are de plătit 1,5 milioane de euro datorii la stat și alte 3 milioane de euro datorii către creditori. Vasile Cîtea dorește acum să devină deputat după acest succes. Problema este, că Vasile Cîtea a fost boxer de performanță iar cunoștiințele sale în afaceri IT sunt zero. De unde a făcut totuși avere șeful PSD din Iași? Agenția Națională de Integritate îl anchetează pe Cîtea pentru o tranzacție imobiliară din anul 2008. Pe atunci Vasile Cîtea era consilier județean și a cumpărat un teren cu 150 de mii de dolari în spatele sediului companiei Sinta din Iași. Clădirea aparținea tocmai asociatului lui Cîtea, același fiu al senatorului PSD Solcanu. Cîtea nu și-a putut justifica banii pentru cumpărarea terenului și a precizat că s-a împrumutat de la prieteni!( dosar de politician Silviu Manastire, noiembrie 2016)

 6. Sa stiti ca la Iasi nu prea sunt asa multe VIPURII??? ca la alte puscari? prin tara asta pt. ca cei care sunt VIP nu executa în puscarie de MAXIMA SIGURANTA. De asta se poate ca politiceni respectivi chiar sa fie bine intentionati! Mai ales ca cei de la Iasi s au tot plîns de lipsa personalului. POATE AU FOST AUZITI?????

 7. astia doi au venit ptr soarta vipurilor cazate la iasi. Aia cu grija pentru salariati e vrajeala si de umplutura!Cine crede?

 8. Dear Emily
  O vorba de-a noastra,din popor,spune ca “interesul poarta fesul”. Nu as vrea sa ma adresez neaparat tie,ci, tuturor Emilyi-lor . “Sa dea Domnul sa ii intereseze soarta angajatilorr”!”Domnul da,dar nu-ti baga in traista!”Mai exact,subiectivismul si pragmatismul care caracterizeaza romanul de azi(nu ala “nou”,pe care vroia sa-l creeze tov NC),nu-mi da sperante, decat,poate desarte.Pe de alta aparte,soarta ti-o mai faci si singur'(“desteapta-te romane….croieste-ti alta soarta..”)

 9. Vizitele alesilor locali in penitenciar s-au inmultit de cand a crescut numarul de politicieni aflati dupa gratii: Romeo Stavarache -fost primar al Bacaului, Bebe Onofras -fost primar al Iasului, Mihai Sabaiduc -fost primar PSD al localitatii Dumești, consilieri si importanti oameni de afaceri.
  Sa dea Domnul sa ii intereseze soarta angajatilor si sa faca ceva concret pentru acestia neconditionat de favoruri mai tarziu.

Comments are closed.