2017, anul infractorilor

Retrospectiva 2017 - Numarul Detinutilor a Scazut
Retrospectiva 2017 - Numarul Detinutilor a Scazut

Privind inapoi, unii ar zice ca 2017 a fost anul infractorilor. Unii au ajuns la guvernare, altii au fost pusi in libertate de catre cei care au ajuns la guvernare. AICI o sinteza retrospectiva a evenimentelor.

Advertisements

12 Comments

  • Sa speram ca se intampla minunea vieții sivom avea in sfarsit statutul polițiştilor de penitenciare care este foarte bun si infiintatea de academii de politie penitenciara cum a promis ministrul Toader plus rescrierea de urgenta a statelor de functii !Iar la sfarsitul lui 2018 sa desemnam politistul anului! Emoționant! La vremuri noi..tot noi! Să biruim! Pana atunci nu uitati votati psd!

 1. Buna ziua din nou….nu ma refeream la marirea de 25%…ma refeream la aceea marire care in 2017 ni s a adus la o parte din noi sal min pe economie….in speta il aveam de 1355 si mi la facut la 1450…in special debutanti…

 2. Fiecare hot eliberat are familie frati surori cumetri prieteni amici care la primele alegeri vor vota psd-ul,in semn de recunostinta,pentru liberatul gratierii mascate! Infractorii aflati la putere ne iau peste picior iar noi…  acceptam si nu zicem nimic! Un an cu vise placute ANP! Sa ai un an mai somnoros decat cel care-a trecut! Noapte buna! !Sa nu te trezesti mâmica… niciodata!

 3. Domnul Vulpe a iesit la pensie din alte motive. Nu e indicat sa arunci cu noroi. Ai grija ce iti doresti fiindca e posibil sa si primesti.Un an nou fericit!

  • Bine c-aplecat Vulpe!Ii mulțumim încă o dată!Altfel nu aveam sa-l cunoastem in toata splendoarea functiei pe Marian Viteazul!Am fi pierdut mult in viata asta!Ne va lipsi mult! Un an nou fericit!

 4. Buna ziua si la multi ani….odata cu marirea salsriului minim pe ec se ca mari si la noi salariul de baza??

 5. Am citit articolul si cred ca s-a omis , probabil din neatentie, declaratia d-lui Vulpe din aprilie 2017 in care domnul inca director general al ANP spunea ca sistemul penitenciar are un deficit de 8.000 de locuri de cazare iar pentru constructia unui singur penitenciar modern de 1.000 de locuri costurile se ridica la 140 de milioane de euro si ca am avea nevoie de 8 astfel de penitenciare.
  Recent,scrie presa ca, Rusia intentioneaza sa  construiasca un hotel de LUX in spatiu costurile de constructie fiind estimate intre 279 milioane de dolari si 446 milioane de dolari. E adevarat ca preturile de cazare sunt exorbitante dar si vacanta este de neuitat.
  Nu “stim” cine i-a facut  calculele neincurajatoare domnului  Vulpe si probabil ne-ar fi spus daca domnia sa nu iesea la pensie brusc in  mai 2017. Sau poate l-au speriat costurile prea mari?!

  • Cata duma de prostie!!!! N-am mai auzit!A plecat Vulpe din cauza rusilor!…doamne fereste@..ce idiotenie! Da sa plece rusii, nu noi!Scoateti pe comentacii astia care vorbesc numa (edit admin)!!!!!Bai zodiac (edit admin)….

Comments are closed.