ANP | Conditii specifice, tematica si bibliografie

ANP | Conditii specifice, tematica si bibliografie
ANP | Conditii specifice, tematica si bibliografie

ANP transmite spre consultare conditiile specifice, tematica si bibliografia pentru doua functii de sef serviciu din ANP pentru care au mai incercat ceva proceduri de concurs si n-au reusit pana acum sa le ocupe.

Conditii Specifice , Bibliografie, Tematica, Probe Concurs by FS ANP on Scribd

Advertisements

6 Comments

  1. Ce-a ajuns ANP!Sa stii dinainte pentru cine sunt scoase,una sau doua functii, la concurs!ATENTIE SPORITA!! Urmarim! Ori va rasplati ANP pe cineva pentru “serviciile” aduse ori apare un valet protejat de sistemul corupt@!Pana si Bruce Willis ar crapa de ciuda! Action!Power! Fortza! Ooooooof… viata mea!

    • Probabil asteapta linginerul mecanic sau “altcineva” pe vreo unul pilos sa-si ia licenta sau mai stiu io ce …atunci o sa le scoata si la concurs ..ca tot asa a zis, cu nesimtire, o doamna cu functie de conducere inalta-intr-un consiliu de conducere- ca nu scoate o functie la schimbare..e musai sa intrebe mai intai pe o individa (care a si ocupat functia), la fel ca si prima, daca e gata cu studii, atestate, cerificare,etc..si abia dupa aia se scoate fctia.Ca pe mosia lu’măsa! Ti se face parul maciuca de atata prostie si coruptie!

      • “multele” mimate din cco sunt vorbite dinainte si regizate prost de cozile de topor de la ru…ce se vede la cco e doar varful coruptiei si imposturii…

Comments are closed.