ANP | Precizari pentru suplimentarea de state

ANP | Precizari pentru suplimentarea de state
ANP | Precizari pentru suplimentarea de state

Pentru ca tot suntem la adresele ANP, iata una care o completeaza pe alta precizand ca cei care fac propunerile pe suplimentarea statelor vor trebui printre altele sa se asigure ca niciun angajat nu este afectat prin propunere si ca au fost luati in calcul toti cei existenti. Ceea ce inseamna ca, pe ici pe colo, precizarea este necesara.

Adresa ANP Distribuire Posturi Suplimentare 05.01.2018 by FS ANP on Scribd

Advertisements

21 Comments

 1. DOMNULE TUDOSE I-A SA CERE-TI CONTROL LA TOATE DIRECTIILE DE PSIHOLOGIE DIN TOATE STRUCTURILE DE APARARE!URGENT!!! PE EI PE MAMA LOR!

 2. Spune ceva milițianca de la interne!Evaluarea psihologica a subordonatilor se face in structurile locale pe teste neomologate! La noi stie cineva cu ce se ocupa asa numitii psihologi de personal haretistii lui iftinca si pe ce lucreaza ca nu preau au activitate!!? Pece fel de teste lucreaza? Nu cumva$ lucreaza pe toata lumea dupa “testele”!!! Iftincului a directorului si a lui Dobrica?Daca esti linge clanta e bine, daca nu, te baga la balamuc!

 3. Carmencita de Teleorman a gasit vinovatul! Pe cine? Pe seful de la omoruri care tocmai ce-a criticat modificarile din legile justitiei ce priveau probele video in situatii asemanatoare cazului cu pedofilul.S-a rezolvat si cazul asta!

  • E jenant!!!! Mai bine isi da doamna ministru demisia!Cum ar fi sa descopere presa si lumea/ intreagaBALAURII SI SERPARIA bine ascunsa din sistemul penitenciar???Vai(edit admin) lu Tudorel!

 4. Mai usor cu angajările, nr. deținuților este în scădere accelerată, iar după viitoarea grațiere din legile justiției, poate chiar nr. cadrelor din ANP poate fi în pericol…Atentie d-nule Dumitrașcu, protejați angajații din acest moment ci nu cereți “cai verzi pe pereti”!

 5. Ieri ne criticau domni polițiști ca noua ne trebuie sa ne numim politie penitenciara.Uite ca astăzi au prins și pedofilul din Buncurești și surpriza ,pedofilul este un polițist de la circulație.

   • La noi încă nu s-a spart buba . Avem și noi dezaxații noștri. Parca mai ieri apărea informația ca la spitalul Rahova pe timpul răposatului Mircea un agent și a dat nădragii în vine și cu mădularul învârtosat a încercat sa și agreseze colega aflata în serviciu . Nimeni nu a vrut sa trateze cu seriozitate incidentul ăsta poate pentru ca pe timpul odiosul de trista amintire la conducerea spitalului se afla comisarul Petcu , cel fără de studîi și cu diploma falsa , ambii cu apucaturi si deviei sexuale .La fel ca și la MI serviciul psihologic nu a “mirosit” nimic în legătură cu acești indivizi ajunși în funcții de conducere . Ba mai mult agentul S.S a ajuns șef de tura și este posesor de certificat ORNIS. Încurcate sunt căile domnului sau poate nu …

  • Cica la MAI se dispun controale la psihologia personalului!Oare nu vine si la noi cineva sa verifice calculatoarele masluite cu dubla comanda de la serv psihologia personalului Rahova cu ajutorul carora s-au fraudat zeci de examene? ALO DNA, ESTI PE RECEPTIE? O evaluare a personalului cu detectorul de minciuni sau macar verificarea testelor neacreditate! NE AUDE CINEVA?

Comments are closed.