ANP | Reincadrarea dupa noul Nomenclator de functii

ANP | Reincadrarea dupa noul Nomenclator de functii
ANP | Reincadrarea dupa noul Nomenclator de functii

ANP transmite in penitenciare instructiuni privind reincadrarea in functii a personalului incepand cu data de 1 iulie 2017. Inca nu s-a deslusit misterul netransmiterii HG 0610/2017 si in penitenciare, desi gurile rele spun ca problema ar fi de niscai functii umflate pe sest de catre sefii din ANP.

Adresa ANP Reincadrarea Personalului 2018 by FS ANP on Scribd

Advertisements

8 Comments

  1. Domnule Dumitrascu,acum ca se rescriu statele de functii, asa cum v-au mai rugat si colegii in trecut si le-ati promis ca veti discuta cu conducerea ANP, despre faptul ca noua lege de salarizare prevede functiile cu studii superioare pentru agenti si ca trebuie stabilite care functii de agenti vor fi incadrate cu studii superioare (Ex. Sef escorta,Sef PL,sef garaj,educator,contabil,monitor sportiv),ati ridicat aceasta problema? Sper ca nu raman in continuare acesti colegi care au studii superioate incadrati tot pe functii cu studii medii, desi legea permite incadrarea acestora pe studii superioare ?Daca ati discutat care va fi abordarea acestei probleme?Sunt multi colegi agenti cu studii superioare de care sistemul se foloseste, profitand de capacitatea si studiile acestora si moral ar fi ca ei sa fie incadrati cu studii superioare, daca indeplinesc conditiile.Acest lucru il asteapta cei aflati in situatia prezentata, de la sindicat, de la liderii acestuia, ca sa li se recunoasca si lor mai mult moral studiile, ca financiar diferenta e mica intre un agent cu studii superioare si unul fara, fata de diferenta dintre un agent cu studii superioare si un ofiter. Astept raspunsul dumneavoastra!Va multumesc anticipat!

      • Acesta lege de salarizare a fost negociata cu partenerii sociali si are drept scop restabilirea unei ierarhii salariale precum si eliminarea discrepantelor salariale dintre diferite categorii de bugetari sau chiar dintre salariatii aceleiasi unitati. De ce a mai fost aprobata daca nu este pusa in aplicare? Cred ca ar trebui sa presam guvernul sa aplice noua lege de salarizare cu coeficientii prevazuti in aceasta, chiar daca pentru inceput ar putea fi luata in considerare o suma mai mica decat salariul minim pe economie pentru calculul coeficientilor. Asfel s-ar justifica aprobarea acestei legi in vara anului trecut pentru ca daca nu este urgenta aplicarea aesteia de ca nu a fost elaborata si aplicata in 2022?

  2. M am înscris la toate concursurile.raspunsurile vin telefonic sau verbal după 6-8 luni

  3. Eu lucrez ca supraveghetor de 16 ani și am o funcție de 2,70.s au făcut încadrări noi direct cu 2,90 – supraveghetor șef.unde ma pot adresa? La resurse umane și la dasdrp am tot întrebat . Mi-au dat flit cu eject!!!

    • Fiti pe faza cand se declanseaza procedura de schimbare din functie, pe o functie prevazuta cu 2.90. La vechimea dumneavoastra aveti sanse mari sa castigati la o eventuala departajare. Asta ar presupune ca cererea dumneavoastra sa fie aprobata de catre conducatorul institutiei.

  4. La reincadrare se va tine seama de adresa ANP care stabileste coeficientii de salarizare in functie de gradele acordate eliminandu-se astfel inechitatile create la numirea functionarilor care au fost admisi la concursurile organizate pentru ocuparea functiilor vacante in sistemul penitenciar.

Comments are closed.