ANP | Simulari salariale, castiguri usoare in 2018

ANP | Simulari salariale, castiguri usoare in 2018
ANP | Simulari salariale, castiguri usoare in 2018

ANP ne-a transmis o serie de simulari salariale pe cateva functii, in perspectiva intrarii in vigoare a salarizarii pentru anul 2018. Am tot discutat despre posibilitatea unor pierderi salariale, iar ANP ne-a asigurat ca nu se va intampla. Acum avem si cateva exemple, chiar daca am promis ca n-o sa le publicam ca atare.

Din ce am vazut sunt castiguri usoare pe exemplele pe care le-am primit. De exemplu subinspector – ofiter III: +95 lei, inspector – ofiter II: +127 lei, agent debutant, +147lei, agent sef principal – agent operativ principal I: +137 lei. Ne mentinem pozitia prudenta, accidente se pot intampla si e de ajuns un singur articol sa fie prost scris pentru asta.

Advertisements

15 Comments

 1. In legea salarizarii , in vigoare de la 1 iulie 2018, se prevede aplicarea etapizata a coeficientilor prevazuti in acesta in functie de salariul minim pe economie pana in 2022, exceptia prevazuta fiind doar pana la 01.01.2018 cand trebuie aplicata si o majorare de 25%. Nu este prevazuta posibilitatea amanarii aplicarii dupa aceasta data si mai ales amanarea aplicarii printr-o ordonanta de urgenta, deci neaplicare este o incalalcare a prevederilor acesteia deci un abuz al guvernatilor care trebuie sanctionat ca atare.

 2. Exact ca și diferența dintre un agent debutant și unul cu vechime!!! Sa fim serioși, nu va vedem ca transpirați prea mult, ca să nu mai spun modul în care țineți de scaune. Răbdare! “Roata se întoarce” Terminați cu diferențele astea gen :”noi suntem ofițeri”! Nu vreți sa rămâneți voi singuri în pușcării cu ppl? Ca sa nu mai spun ca mulți dintre dvs iar sporul de pericol fără sa vadă măcar odată în viata ppl! Asa ca : “mai usor cu pianul sa nu vărsați clapele pe scari”

 3. De ce oare ar trebui sa existe astfel de comentarii?De ce atâta rautate?Respect studiile ofițerilor și munca lor dar oare noi agenții stăm degeaba?De câte ori un supraveghetorul a rezolvat probleme ce trebuia rezolvate de ofițeri? De câte ori ținem loc și de șef de secție de educator de psiholog și nu pt.ca am vrea neapărat dar doar noua ne bate deținutul în ușă și nu dv.Si nu cred ca a cerut cineva salariu la fel ca un ofițer ci doar ca munca noastră sa fie apreciata.Stimate domn ofițer de câte ori ați mulțumit unui agent ca v-a rezolvat probleme și nu va suna dispeceratul după ora 3 .Va spun tot eu:NICIODATĂ. Rușine pt acest comentariu. Dacă nu va convine mergeți la privat.Ca suntem agenți ca suntem ofițeri mereu am crezut ca suntem colegi dar cred ca la academia ăsta nu se învață. O seara bună dragi colegi .

  • Mai draga mai suntem ff colegi dar in nici o institutie publica din romania un sef birou nu are venit mai mare ca un director, nici un maistru nu are salariu cat un inginer la aceeasi vechime si experienta. Sa fim seriosi si sa ne cunoastem locul responsabilitatile si complexitatea muncii. Incontestabil sunt agenti care fac o gramada de lucruri peste nivelul lor si le fac bine, dar sunt agenti care nu isi fac treaba, care nici macar nu stiu sa scrie un raport dupa 15 ani de serviciu, care nu au lucrat altceva decat paza perimetru, care nu cunosc ce trebuie sa faca dupa 20 de ani vechime…hai sa o lasam mai moale si sa ne dam seama ca deja am depasit bunul simt, nu se mai plateste performanta ci niste conditii de munca(sambete duminici libere etc).

   • Mai usurel COMUNISTULE !In aceeasi situatie se afla ofiterii: comisari si comisari sefi.Dupa 15-20 ani vechime in campul muncii nu stiu nici sa scrie, nici sa citeasca si nici sa vorbeasca! Job..blăniță! …Si sunt vreo 2…mulțisori.!Crescuti de ANP …la sån!”Decât ” sa taci !Mai bine!…. Vuvuzea din hartie creponata!

 4. Eu nu inteleg un lucru. Legea spune ca de la 1 ianuarie se vor mari salariile cu 25%, dar in OUG se specifica ca salariile noastre vor ramane la nivelul lunii Decembrie 2017. Pana la urma ce se va intampla?

  • La fel cum e posibil sa te inscrii la 10 concursuri in acelasi timp, la fel cum poti ajunge din agent comisar, la fel cum, daca nu ti-ai dat seama inca, numai prostii fac scoli militare, la fel cum slugarnicii si clientela sunt promovati, la fel cum nu mai exista nicio ierarhie in sistemul penitenciar si niciun respect pentru nimic; sa mai continui?

Comments are closed.