Inutile ca la ANP

Inutile ca la ANP
Inutile ca la ANP

Din categoria “cu ce-si mai pierde ANP timpul”, primim la ceva timp dupa ce am participat la sedinta cu pricina un raspuns la solicitarea referitoare propunerea ANP de reducere a unui spor pentru personalul care lucreaza in asa numitul administrativ. La vremea respectiva, am pus pe site si solicitarea si rezultatul, asa ca cine e interesat a aflat. Doar ANP s-a gandit sa mai plimbe o hartie despre asta.

Raspuns ANP Spor Pericol Adminsitrativ by FS ANP on Scribd

Advertisements

2 Comments

  1. Pe unde cslcă ANP nici iarba nu creşte!In proiect,ANP nu-si asuma decat art 1 cum este prrvazutin legea salarizarii si nimic altceva!NU MENȚIONEAZĂ CLAR DESPRE SPORUL DE 30%!- CINE-L IA SI CINE NU!

  2. Legea de salarizare unitara a fost negociata cu partenerii sociali si are drept scop restabilirea unei ierarhii salariale precum si eliminarea discrepantelor salariale dintre diferite categorii de bugetari sau chiar dintre salariatii aceleiasi unitati la grade si functii egale. De ce a mai fost aprobata daca nu este pusa in aplicare? Eliminarea inechitatilor in salarizare a justificat aprobarea acestei legi, in regim de urgenta in vara anului trecut, dar dupa cum se vede aplicarea nu mai este urgenta . Daca nu se aplica acum, de ce nu a fost elaborata in 2022 si aplicata de atunci? Cred ca ar trebui sa presam guvernul sa aplice noua lege de salarizare cu coeficientii prevazuti in aceasta, chiar daca pentru inceput ar putea fi luata in considerare o suma mai mica decat salariul minim pe economie pentru calculul coeficientilor.

Comments are closed.