MAI anunta cresteri de salarii la politisti. MJ nu anunta nimic

MAI anunta cresteri de salarii la politisti. MJ nu anunta nimic
MAI anunta cresteri de salarii la politisti. MJ nu anunta nimic

Ceva-mi spune, vazand acest anunt al MAI, ca in curand ANP va intra in fibrilatie realizand ca, de fapt, prin trecerea contributiilor sociale in sarcina angajatului chiar se pierde o suma la salariul de baza. De unde si nevoia de a creste usor sporul pentru suprasolicitare neuropsihica la politisti. Nu mai spun ca nu suntem in stare sa ne aliniem din oficiu, ci doar prin scandal.

Interesant, si in egala masura important, MAI poate sa-si informeze subordonatii fara sa fie tras de maneca. In ceea ce priveste potentialele pierderi salariale, sper ca eroarea de calcul sa ne apartina si imi place sa cred ca ANP si-a facut temele desi istoria nu ne da motive sa privim inainte cu incredere.

Advertisements

6 Comments

  1. Nu esti prea clar in exprimare-“Noi dece putem?” ca sa pot sa-ti raspund.Eu zic sa mai incerci!Cand spui “noi” ,te gandesti la ministru,anp,sindicate si angajati sau la altceva?

    • A vrut sa zica agramatul de fpss ca de ce nu explica MJ si pentru noi (ANP )dupa modelul MAI ?? De ce putem?Valoarea noastra e de vina!Si eu cred ca noi putem,de zece ori mai mult decat tot sistemul de aparare la un loc si nu numai! Cine sa ne bage in seama?! Slugarel are alte treburi, nu are timp de noi asa cum are grija doamna profesionista de la interne cu angajatii ei!

Comments are closed.