MJ | Selectie formatori

MJ | Selectie formatori
MJ | Selectie formatori

Dupa ce ANP a ratat o data startul Ministerul Justitiei anunta omenirea ca organizeaza Selectie de formatori pentru formarea continua a functionarilor publici cu statut special din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Nu ratati, deci.

Ministerul Justitiei impreuna cu Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) declanseaza astazi, 5 ianuarie 2018, procedura publica de selectie a formatorilor in vederea desfasurarii procesului de formare continua a functionarilor publici cu statut special din cadrul ANP.

Primul modul de formare continua va incepe in cursul lunii februarie 2018 si va cuprinde directorii de penitenciare in exercitiu, desfasurandu-se la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna (str. Tisesti, nr. 137, jud. Bacau, cod postal 605600), pe o perioada de 10 de zile lucratoare (80 de ore / 8 ore / zi).

Tematica modulului de pregatire, precum si orele de curs aferente, se regasesc accesand programul de pregatire profesionala.

In acest context, invitam specialistii care au disponibilitatea participarii la programul de formare continua, ca pana la data de 22 ianuarie 2018, sa inainteze Ministerului Justitiei: Strada Apolodor 17, Bucuresti 030167 sau la adresa de e-mail: cabinet.ministru@just.ro, in format fizic sau electronic, urmatoarele documente:

 • declaratia de participare;
 • programa analitica (tematica si bibliografia) aferenta disciplinei/disciplinelor pentru care se doreste participarea;
 • Curriculum Vitae – format Europass.

Selectia formatorilor se va realiza in perioada 23-31 ianuarie 2018. Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati in scris Ministerului Justitiei, la adresa de e-mail: cabinet.ministru@just.ro.

Advertisements

9 Comments

 1. De ce cauta MJ-ul formatori prin tara
  ca sa le deconteze cazare,transport cand are SNAP o formatie de elita formata din spuma specialistilor din sistem ???

 2. Ce-atata graba?Mai intii sa astepam statutul si dupa aia avem timp!N-a vazut nimeni pana azj ca directorii sint nepregatiti? Zici ca muta Scoala din loc!

  • E disperare mare!S-a încins emisfera cerebrală stangă ANP!Incolonarea şi toată lumea la ŞCOALĂ!Urmeaza o perioada in care avem cu toții numai de învățat!!

 3. Buna ziua! Ma numesc Mirabela si am diploma de formator!Mi s-a cerut la un moment dat curs de formator pentru inscrierea la un examen de educatie si mi-am luat diploma intr-o singura zi de la biblioteca din oras de unde se elibereaza, prin cineva si contra cost!Nu cred ca verifica cineva ca pe diploma scrie ca am facut cursul in 10 zile desi eu nu am fost la curs pentru ca nu am avut timp sa-l fac ddeoarece si asa am adus diploma in ultima zi de inscriere. Vreau sa va intreb daca ma pot inscrie si ce specialitati se cauta pentru ca eu nu inteleg nimic din anunt.Poate ca ar fi bine sa postati adresa!Sau sa ne spuneti unde sa cerem lamuriri.Multumesc pentru intelegere.

  • Te-ai pacalit mirabelo! Sunt cursuri de formatori si de trei zile acreditate !Inscriete-te la MJ ,nu conteaza specializarea pe care o ai!Daca esti blândă, prietenoasa si iti place sa te joci cu ursii ai toate sansele! Succes!

 4. Acesta este un curs de formatori de formatori? Formatorul deja reprezinta o ocupatie profesionala si nu stiu ce sa cred despre directorii astia!Sa inteleg ca prima data sunt”formati” ei si apoi ceilalti?

 5. De la Timişoara participă fake-ul Tutan(kamon), desemnată de Necruţătorul Alexeev pe post de Formator – Torpilă.
  După experienţele de ieşiri în comunitate cu corul pe la structuri şi alte instituţii pe post de sorcovă, că deh, trebuie să fie făcută cunoscută protejata celui mai bun dintre directori (aşa cum îi place lui Alexeev să se autointituleze), acum s-au gândit ei, drăgălaşii porumbei, să dezvolte aria curiculară cu niscaiva participări la astfel de programe.
  Aşa că, mult prea docilă şi afectata protejată , vrea să prezinte cursanţilor metode despre cum ar trebui să fie vânaţi şi distruşi toţi cei care nu se supun şi nu percutează la ameninţările şi abuzurile membrilor clanului Alexeev.
  Eheeee, ce vremuri! Ce oameni nerecunoscători şi nesupuşi!

Comments are closed.