Oficial, totul e bine

Oficial, totul e bine
Oficial, totul e bine

In cele din urma minuni se mai intampla si la ANP. Chiar si incompetenti precum directorul Fulga de la Penitenciarul Giurgiu dispar din functiile in care te miri cum au ajuns. Oficial, insa, totul e bine. Institutia asta n-are puterea sa-si recunoasca greselile si sa le repare, de unde si optiunea extrem de frecventa pentru solutii de tip “gunoiul sub pres”. Ceea ce s-a si intamplat recent cu toate neregulile intamplate la Penitenciarul Giurgiu. Asa ca, sa nu va mire starea de bine din adresele ANP. Dansii traiesc intr-o lume perfecta. Noi avem problemele.

Raspuns petitie probleme Penitenciar Giurgiu by FS ANP on Scribd

Advertisements

14 Comments

 1. D-la Presedinte, imi cer scuze ca intervin am fost intr-o situatie de acest gen la un concurs cand s-au dat 2 subiecte in afara examenului. Bineinteles ca a luat favorita directorului. M-am dat cu capul de toti peretii ca nu a fost cinstit sa pierd examenul.Sunt sindicalista si i-am scris atunci si domnului Schiopu(stiu ca e prietenul dvs dar nu ma pot abtine sa nu spun)despre care am aflat ulterior ca era mana in mana cu directorul.Nu mai am incredere! Oricum nu se rezolva nimic! Bla blabla bla bla bla! Stiu ca n-o sa-mi publicati comentariul!

 2. Buna seara.La concursuri dinsursa externa la Spitalul PenitenciarTg Ocna apare in data de 13 decembrie 2017 un anunt despre contestatii!Stie cineva unde e postat Procesul Verbal cu solutionare contestatii?? În calendarul de desfasurare scrie ca pe data de 13.12.2017 ar fi trebuit postat. Va rog sa ma ajutati!
  Aveti anuntul.mai jos!

  https://imgur.com/a/84jjj

  Multumesc!

  • Cu ce-i contestatia? la contest. bareme dureaza mai mult..am vrut sa te ajut si n-am gasitPV! Sorry..n-am gasit nuci PV cu rez. finalr

   • Nişte subiecte de concurs date la examen in afara bibliografiei,cum s-a intamplat la penit Giurgiu..

    • Dupa cum spune domnul Director General ptr giurgiuveni,in adresa, chestiunea e simpla, ca sirezolvata: renotarea lucrarilor si acordarea punctajului maxim!Ambilor candidati trebuie sa li se dea punctaj maxim la subiectele care nu sunt in programa! Totusi,de ce dureaza asa de mult????

     • Complicate vremuri.. Se afla raspunsul la contestatii dupa ce s-o-ntoarce gherila de smekeri de la scursuri de menegeri cu reformatorii de clasa aI-a. Atunci sa vezi cum duduie in ghiozdane abacele cu telecomanda ale MECANICULUI.. despica coloana in doua … Muuuult mai grea tabla cu adunarea… ca abecedarul.. Fraieri sa fie ca de ESCROCI nu ducem lipsa! Norok mult!

 3. Comisiile alea nu le numește DG după cum i le bagă sub nas Iftinca? Și despre schimbarea legislației să nici nu gândim pentru că ordinul actual e copilul aceluiași veșnic….(ghici)? Așa că ce dacă e prost și anacronic?…E prostu” nostru (ordinul)!

 4. Stiti de ce se dau subiecte, cam peste tot,in afara bibliografiei? Nu stiti???Pentru a favoriza puturosul pilos care nu stie sa scrie!Deci,e o problema infractionala!Si de ce nu reactioneaza Aparatul Central? Nu stiti??Pentru ca e complice!

 5. omul SPUNE CA :”CHIAR DACA NU E PREVAZUT EXPRES IN LEGISLATIE ESTE O SOLUTIE CARE S-A ADOPTAT IN TOATE CAZURILE”.PAI, BAI omule DACA NU E PREVAZUT IN LEGISLATIE DE CE NU AI PROPUS,IMPREUNA CU mecanicul(edit admin),SCHIMBAREA LEGISLATIEI PANA LA ORA ASTA?NU TI-E RUSINE SA DAI IN SCRIS CA AI INCALCAT LEGEA PANA ACUM ??? SAU VA CONVINE MAI MULT ASA LEGEA STRAMBA??PENTRU CA ASA POTI INSELA MAI USOR OAMENII?NU CUMVA TOT VOI ATI FACUT LEGEA ASTA?? ASA ATI CONDUS ANP-UL, DUPA URECHE SI “SOLUTII” IDIOATE IN AFARA LEGII!!DE ASTA AM AJUNS IN SITUATIA ASTA!!!

Comments are closed.