Penitenciar Baia Mare | Ultraj inainte de Revelion

Penitenciar Baia Mare | Ultraj inainte de Revelion
Penitenciar Baia Mare | Ultraj inainte de Revelion

In vreme ce majoritatea celor inchisi la Penitenciarul Baia Mare se pregateau pentru trecerea in noul an, chiar in dimineata zilei de 31 decembrie 2017 un domn detinut (ZR) s-a gandit sa rezolve problema celor cateva sanctiuni primite anterior in sensul ca a inceput sa-l injure pe un supraveghetor si sa-i mai si arunce-n cap o tigara aprinsa si o bricheta. S-a lasat cu sesizari de comisie de disciplina si parchet.

Advertisements

5 Comments

  1. Mai nea specialistule cu regimu “Antim” schimbarea regimului se face pt. anumite abateri numite de legiuitor grave sau foarte grave iar unde mai pui ca super specialisti din ANP cu 36 luni experienta in acest sistem care au impresia ca pamantul se invarte in jurul lor iţi aproba transferul intr-o minim lunuţã asa ca vezi de ale tale. Ca sa nu mai vb ca exista un super “Șmecher” personaj numit judecator de supraveghere care mai are si el niscai treaba cum spun unii.Asa ca ce sa zic “regimu-i vinovat frate nu?

  2. POATE SPUNETI CEVA SI DESPRE COLEGUL NOSTRU DECEDAT PE 27 decembrie 2017 in timpul sericiului in penitenciarul Rahova.

  3. Comisia de regim? Ce cauta la Baia Mare, unitate profilata pe RSD-RD, daca avea sanctiuni primte anterior?. Trebuia sesizata comisia de regim de catre comisia de disciplina si luate masuri legale de schimbare a regimului?. Toleranta specific romaneasca (ma ferens sa folosesc si alti termeni) conduce la aceste acte?. Observ ca se mediatizeaza pe unele site-uri aceste fapte de DENUMITE GENERIC DE ULTRAJ. Trebuie precizat ca încadrarea faptelor in infractiunea de ultraj o realizeaza parchetul competent si instanta se pronunta daca suntem in situatia intrunirii elementelor constitutive. Dar toleranta unor lucratori, fuga de raspundere, amânarea unor masuri, alte practici/cutume locale sau influente nu conduc oare la asa zisul curaj al unor detinuti? Cred ca problematica trebuie tratata dintr-o perspectiva complexa. La Multi Ani
    In perioada când pregatirea de specialitate insemna altceva decat banalul e-learning, se trata proble actelor d agresiune fie ele verbala sau mai grav fizica ale detinutilor indreptate impotriva cadrelor/personalalui ca avand mai multe potentiale cauza. Nu voi trata subiectul in amanunt, dar anumite cauze tin de personal, care este si membru de sindicat. Prin urmare efortul trebuie sa fie comun

Comments are closed.