Proiect | Modificari referitoare la Semnul onorific “In Serviciul Patriei”

Proiect | Modificari referitoare la Semnul onorific "In Serviciul Patriei"
Proiect | Modificari referitoare la Semnul onorific "In Serviciul Patriei"

Pe site-ul Camerei Deputatilor apare un proiect de act normativ care modifica modul in care se acorda Semnul onorific “In Serviciul Patriei”, ceea ce ar putea insemna un prim pas pentru recuperarea a ceea ce s-a pierdut prin modificarea survenita incepand cu 15 septembrie 2017. AICI gasiti proiectul.

Proiect | Modificari referitoare la Semnul onorific “In Serviciul Patriei” by FS ANP on Scribd

Advertisements

4 Comments

  1. Ce se va intampla cu cei care au iesit deja la pensie inainte de 15.09.2017 si nu au beneficiat de semnul onorific?

  2. Vă rugăm să ne țineți la curent cu adoptarea acestui proiect de act normativ aflat în Cam.Deputatilor.Se pare că dlor parlamentari le vine mintea la cap .Asta ar însemna cei care nu au ieșit la pensie până în 15 sept.2017 vor beneficia și ei de aceste procente în plus la primirea Ordine.onorific în ser.patriei .la stabilirea pensiei ???

  3. Buna ziua
    Doresc sa aflu parerea dumneavoastra privind cazul meu,daca acesta legea intra in vigoare.Am fost militar angajat 11 ani apoi am lucrat 3 ani ca salariat civil in Min.Apararii si de cca 6 ani lucrez in sistemul penitenciar.
    Conform acestei legi pot spera sa se adune cei 11 ani din sistemul de aparare (ca militar angajat)+ 6 ani de sistem penitenciar pentru ca eu sa beneficiez de semnul onorific?Eventual si de urmatoarele la :20 ani..etc

Comments are closed.