Suplimentarea statelor, criterii de repartitie

Suplimentarea statelor, criterii de repartitie
Suplimentarea statelor, criterii de repartitie

Se pare ca anepeii vor sa ne strice pacea de inceput de an cu tot felul de adrese care n-au treaba cu intrebare, idea fiind ca parca nici n-ar spune nu de-a dreptul si prefera sa faca pe prostii. Noi le-am cerut sa discutam modul in care sunt repartizate acele 1.000 de functii care suplimenteaza statele penitenciarelor, dansii ne mai explica o data de ce a iesit prost prima incercare. 

Ori asta stiam, motiv pentru care insistam sa discutam mai ales ca sindicatele au obtinut aceasta suplimentare nu ANP. Partea buna e ca, telefonic, ne intelegem mai bine si marti 09 ianuarie 2018 ne intalnim pentru a discuta modul in care s-a facut aceasta repartitie.

Raspuns ANP Solicitare Suplimentare State by FS ANP on Scribd

Advertisements

33 Comments

 1. PENITENCIARELE SPITAL primesc posturi????Au dublu triplu nr de personal rap la nrde detinuti!BATAIE DE JOC!In loc sa le desfiinteze anp mai pune locuri???!!!

 2. Gicule sa nu dormi toata luna Ianuarie ca trebuie sa se faca propunerile pt. 50% si sa nu ramâi?? netrecut ca la SCULARIA ANP se munceste din greu si seful tau INGINERUL vrea sa te propuna ca data trecuta ta trecut pasarea aia care are cuib la Scularie—- Cotofana parca?

 3. Domnule Dumitrascu, am o intrebare pentru dumneavoastra legata de pensii ce nu are legatura cu subiectul.
  Este constitutional pentru cei care au iesit la pensie dupa sept. 2017, cu o pensie calculata pe net, in aceleasi conditii de munca si vechime, sa astepte pana in 2022 poate vorm mai primi ceva la pensie?

   • Ce se poate face? Am inteles ca ar fi atacate la curtea constitutionala modificarile la legea cu pricina.

    • E constitutional,ca e vorba de doua legi diferite.Daca nu crezi ,ataca legea care nu-ti convine la CC a tarii!

   • Dar e constitutional ca ministrul muncii,dupa ce a declarat tot anul ca nu se va acumula pensia cu salariul si in acest sens a dat o ordonanta pe 20 decembrie 2017 , sa se razgandeasca pe 29 dec 2017 si printr-o ordonanta de urgenta sa abroge alineatele cu pricina?

     • Pai,ce, n-are voie un guvern sa se razgandeasca?Doar s-a razgandit tot ala care a emis actul normativ!N-ai vazut ordonantele 13 si 14?Deci,sunt antecedente…..

    • Era vorba de interzicerea cumularii pensiei speciale cu cea din sistemul public daca ai lucrat si in civilie inainte sau dupa ce ai fost in sistemul militar. Nu a fost deloc vorba in OU de interzicerea cumularii pensiei cu salariul sau orice alt venit de la stat, cum ar fi normal intr-un stat normal.

 4. ANP a facut repartitia celor 1000 de posturi? pe criteri? de prietenie a directorilor de unitati?? cu Dobrica, Cotofana si marele INGINER MECANIC IFTINCA. Nu a fost respectat nici un criteriu real în functie de nevoia fiecarei unitati???(vezi ex. M Ciuc)

   • După finalizarea repartiţiilor, unităţilor li se lasă libertatea de a îşi repartiza posturile suplimentare în funcţie de nevoile proprii sau va impune ANP-ul nişte criterii fară să ţină cont de realitatea din teren?

   • Esti neinformat Apaca PCR, este firesc sa aibe si ingineri, in domenile: auto, constructii, IT, agronomi, mecanici, electronisti….. etc, dar la resurse umane este adevarat ca nu au ce cauta decat daca au proptele

    • Cu ingineria sunt si directori si in alte sectoare din penitenciare care nu au nici o legatura cu ingineria sise vede ca sunt foarte slabi! Ii recunosti ca nu pricep!Ii tine sistemul de legume!Nu au ce cauta inginerii pe functiile astea!

  • agentul. anp, tu ca mare specialist de penitenciare, poate faci o propunere obiectivă, sau ne spui mai bine unde e greșită repartizarea și de ce?

   • Nea Gicu, stai slab cu matematica, cel mai fidel principiu este nr
    PPL/nr cadre sau n.rcadre/nr PPL

    • Relu, logica ta e de beton armat (un inginer îți poate explica ce este betonul armat). Vai de tine. Mai bine te-ai abține să mai scrii, te faci de rușine.

     • Multumesc frumos Nea GICULE esti un dulce!!!, am foarte multe de ivatat de la tine , ai terminat cumva LA BANEASA sau la USH?

   • Gicule nu o fi eu specialist dar tu clar esti de la “SCULARIE” asa cum spunea si Relu uite pe tabele si vei vedea singur( asta dk. vrei sau poti intelege. Dar fara sa ma consider specialist citeste te rog si analizeaza:: nr. Hoti/ nr cadre, regim de executare, unele unitati au dat un nr. mai mare de hoti pt. ca directori de acolo sa poata avea functie de CHESTOR, verifica dupa tabel nr.comunicat catre ANP si vezi nr. real la momentul actual(stiu ca o poti face doar ai terminat la Baneasa si ai ORNIS- ul aprobat) Imi pare rau sa o spun dar decît ofiter ca tine mai bine agent ca mine. Sau poate ai un interes sa ramîna repartitia asa ca la tine e bine ai primit suficente posturi pt. a dormi în continuare. Poate esti prieten cu inginerul mecanic IFTINCA–tot de la SCULARIE!

    • Adica au raportat mai multi detinuti cc sa poata sa obtina gradul de chestori!Băăăi.. ce hotii! A mai facut una sculerul sef IFTINCA!REORGANIZARE! urgent … de asta avem nevoie

   • Hei,domnule ministru!De ce nu interveniti la repartizarea posturilor? ANP isi face de cap… impart numai pe cumetrii.. veti vedea!Va laudati ca va ocupati de penitenciare!Unde si CÂND???Don’le ce pasivitate! Zici ca’s morți cu toții!

 5. Un raspuns tehnic al ANP-ului si dovada ca este implicat in rezolvarea lipsei de personal!Un efort deosebit depus si o veste breaking news. S-A APROBAT MEMORANDUMUL! Anul acesta avem concursuri si este foarte bine pentru ca vom ocupa locurile vacante!! Felicitări!

Comments are closed.