Unde au disparut prietenii infractorilor?

Unde-au disparut prietenii infractorilor!?
Unde-au disparut prietenii infractorilor!?

Se vor fi dus sa-i caute pe amicii detinutilor!? Aia ingrijorati de conditii de detentie. Ii stiti! Ii vedeam zilnic miorlaind pe la televiziuni si pe internet. Dar, intre timp, s-a rezolvat si, cum mai sunt rezolvari (a se citi legi pentru gratificarea infractorilor) in curs, s-a facut liniste.

Brusc si amnezic, prim-ministrul Romaniei vorbeste de pedepse cu moartea, e drept ca si asta e o forma care in cele din urma evita puscaria, iar fosti puscariasi se exprima cu privire la caznele la care-o sa fie supus un oarecare viitor detinut.

Ca sa vezi!? Niciun talkshow lacrimos in apararea omului-infractor!? Nicio strafulgerare a relativitatii vinovatiei intr-un sistem al justitiei umane, uneori imperfecta!?

Chiar nu-si mai aminteste nimeni despre ceilalti, exact ca sub-umanul despre care discutam zilele astea, iertati prin lege, asa ca sa intre la numar si prietenii politicieni si oameni de afaceri cu statul!?

Opinia publica, mare consumatoare de smiorcaieli ipocrite, n-are nicio zbatere se pare ca mult mai multi cetateni infractori, cu fapte la fel de reprobabile, au fost iertati politic, vor face alte victime si se vor intoarce in puscarie.

Sunt aproape 4000 de beneficiari ai gratierii mascate, conform Administratiei penitenciarelor! Cati sunt violatori si pedofili? Cati vor viola din nou si se vor intoarce in penitenciar? Cate victime vor face?

Aveti idee domnule prim-ministru!? Aveti idee domnule ministru al justitiei!? Sa fie cel putin 200 de infractiuni  sexuale!? Sau, stiu ca veti fi surprins, sa fie chiar mai multi? Dar, talharii!? Dar, criminalii!? Dar, corupti!? Dar, ceilalti!?

PS. Acest pedofil va beneficia de o reducere cu 1/5 a viitoarei pedepse pentru ca avem in vigoare o lege adoptata de Parlamentul Romaniei la propunerea Guvernului Romaniei prin ministrul Justitiei. Conteaza!?

Advertisements

16 Comments

 1. Daca tot vorbim despre prieteni ai infractorilor as incepe cu Colegiul Psihologilor care a dat comunicat public dezamagitor,probabil in necunostinta de cauza???( nu e o scuza), in ceea ce priveste evaluarea psihologica in domeniul apararii, ordinii publice si securitatii nationale in cauza pedofilului de la MAI! Putem sa “intelegem” ca toti psihologii Cotizanti din sistemul de aparare sunt acreditati la Colegiul Psihologilor si stau bine merci sub umbrela acestuia(am fost asigurati in scris, cu aceasta ocazie, ca oricat de prost si corupt ai fi exista acolo cineva care te iubeste)dar in acelasi timp intelegem ca raspunderea pentru mentinerea avizelor de libera practica acordate acestora o poarta tot Colegiul Psihologilor din Romania care este nu numai tara psihologilor ci si a noastra a tuturor romanilor. Mai intelegem ca acest Colegiu nu s-a ingrijit si nici nu este interesat de evaluarea propriilor psihologi( unde s-ar putea afla mari surprize de mediatizat),de monitorizarea modului si metodelor neprofesioniste si vadit infractionale,ale unora,aplicate in unele institutii de aparare cum ar fi de exemplu Administratia Nationala a Penitenciarelor! Ca sa avansezi intr-un comunicat superlative absolute pozitive in legatura cu profesionalismul “tuturor”psihologilor din structurile de aparare este ca si cum ai ascunde gunoiul sub pres sau ,raportandu-ne la situatia buboiului de la MAI,ai ascunde pedofilul stiut si apucaturile lui, cu buna stiinta,cum au facut colegii de la sectia de politie in cauza care se afla acum in diferite stadii de cercetare penala si disciplinara.Poate ca premierul ar trebui sa ceara niste pasi in spate si de la Colegiul Psihologilor din Romania! Stimate Colegiu,dupa continutul comunicatului se pare ca esti foarte departe de a intelege ceea ce inseamne evaluarea psihologica a Oamenilor !!RUSINE!

  • Avem mai jos prezentul:
   Un grup infracțional organizat de la Serviciul de Psihologia Personalului Rahova violeaza Administrația Națională a Penitenciarelor!

   • L-auzi-i şi pe unul ca sistemul nostru aplica cele mai aspre verificari pe linie psihologica si ca am putea sa-i ajutam pe colegii nostri politisti cu niscaiva evaluari psihologice! Bai, cap de caracatita, verificarile nu sunt grele.Personalul e corupt, lingau,fara carte, pupincurist, nesimtit,incompetent si neprofesionist condus de Sefi infractori cu o mentalitateinvechita si limite de educatie democratica !Bai, candidat la coruptie,cum iti permiti sa condamni Politia Romana la moarte sigura invitand-o cu nonsalanta in putregaiul sistemului penitenciar numit Centrul de Testari despre care stii foarte bine ca e cel mai corupt dintre toate structurile de aparare? Asa faci si acasa?Iti chemi prietenii si le dai sa mănânce din cosul tau de gunoi? ?? Bai neam de pablito, cu cat te chinui sa acoperi rahatul mai cu râvnă cu atat pute mai tare!

    • Pe hotii de lucruri marunte ii bagam in puscarie iar pe hotii de lucruri mari ii punem pe functii si-i mai facem si FORMATORI DE OPINII!Daca nu esti de acord sa te fure FORMATORUL in fiecare zi esti condamnat la moartUnde va credeti voi nenorocitilor ??

    • Citjnd comentariile de mai sus imi rezulta lucruri abominabile! delicuentesul dezvaluie ca sunt niste infractori prjntre noi care-si asteapta randul la coada dupa pedofil ????? La ghiseul politistilor, garantii sigurantei cetateanului ???Ejti nebun! Horror!Jeguri! ALO POLITIA !Va napadesc violatorii!D-le Coarna, luati atitudine!

    • Evaluarea politistilor?Unde mă?La ANP -Arena talharilor?
     NEROZIE SI INCONSTIENTA!
     Va era dor de comunism? Ne da Gigi!
     IFTINCORGANIZAREA SISTEMULUI DE APARARE! A “rezolvat” sistemul penitenciar,acum isi sufleca manecile si trece la politie… urmeaza armata! Doamne apara-ne si pazeste-ne!
     Nu mai bine sa-si ia talpasita Iftincu care si-a trimis borfasul zabalos la inaintare!!!! Sigur e … DA!
     Ce ma,va credeti Zei? Ati fi in stare sa scoateti si… tancurile! Disperatilor!
     Speram sa plateasca cineva intr-o zi pentru toate mizeriile astea!!!

  • mamăăăăăăă!s-a suparat rau Bruce Willis! Păzea!i-a atins cineva popoul! It’s going to be a rough week!

 2. Infractorii revin pentru ca nu se ocupa nimeni de ei dupa ce parasesc puscaria.Il tiipe hot inchis 5 ani in puscarie, c-a furat o gaina, unde se prosteste si mai tare si unde nu se ocupa nimeni de el iar cand ajunge in libertate devine salbatic.Sistemul de detentie din Romania este destructiv mental pentru orice persoana incarcerata.In ritmul acesta recidiva va fi in continua crestere!Bineinteles ca nu se face nimeni vinovat@ Poate are vreo idee MJ pentru imbunatatirea lucrurilor!

 3. Ne-am invatat in puscarie cu o cutuma stabilita de detinuti de-a lungul timpului si imbratisata de catre toti penitenciaristii! Pedofilii trebuie terorizati in puscarii ptr ca au facut o fapta urata! Nu e firesc! Oamenii care savarsesc astfel de fapte NU SUNT SANATOSI!Poate stiinta nu demonstteaza inca o cauza a comportamentului deviant dar nu cred ca noi ar trebui sa acceptam situatiile care se intaampla cu acestia in camerele de detinere ca pe o normalitate!Astept injuraturile!

 4. Este lăudabil că Tudose şi-a asumat public parerea personala, poate nu agreată de toata lumea, care il va costa doar popularitate in plus! Atitudinea contează!

   • O idee buna pentru Centrul de testari psiho Rahova! De bagat in binecunoscutul server falsificat al centrului profilul pedofilului!Nu esti sluga si nu vrei sa te supui stapanilor “te scoate calculatorul” pedofil.E singurul profil care le lipseste sau poate nu?

 5. Acuma, recidiva nu are prea multa treaba cu iesitul mai repede. Decat ca sunt hotii un pic incurajati ca nu au stat prea mult la hotel. dar stim bine, recidiva era oricum aceeasi, astia cand se vad in libertate tre sa faca iar cate ceva, care deobicei ii aduce inapoi.

Comments are closed.