fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, Ministerul Justitiei, penitenciar, Sindicat

Bodycams-uri pentru angajatii din penitenciare

Bodycams-uri pentru angajatii din penitenciare

Bodycams-uri pentru angajatii din penitenciare

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a promis achizitionarea de bodycams-uri (camere video) pentru toti angajatii din penitenciare care desfasoara activitati directe cu detinutii.

La intalnirea dintre reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a ridicat problema sigurantei personale a angajatilor care desfasoara activitati directe cu detinutii.

In opinia FSANP, una dintre masurile care ar conduce la reducerea si prevenirea ultrajelor in penitenciare, dar si ca mijloc de proba in apararea angajatilor acuzati de acte de violenta impotriva detinutilor, ar fi bodycams-urile.

FSANP a solicitat ministrului Tudorel Toader achizitionarea cat mai urgenta a acestor dispozitive. Ministrul justitiei a promis ca in maxim 3 luni, toti angajatii din sectorul operativ vor fi dotati cu bodycams-uri.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor este o organizatie non-profit finantata din cotizatii si donatii, si depinde de tine pentru a putea apara si promova drepturile si interesele profesionale ale angajatilor din penitenciare. Alege sa sustii un sindicalism activ si independent!

Doneaza online prin PayPal

Doneaza prin Transfer Bancar

Cont lei | UniCredit Bank RO92BACX0000000956980000

Comments are Closed

Theme by Anders Norén