Directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marian Dobrica, a emis ieri, 12.02.2018, Decizia nr. 353/2018 prin care dispune directorilor de penitenciare sa acorde internet tuturor lucratorilor DPCT din unitatile subordonate ANP.

Asa ca, incepand de ieri, 12.02.2018, spionii din penitenciare, isi vor indrepta atentia de la asa-zisele probleme grave din unitati, la problemele din spatiul virtual. Sub pretextul ca urmaresc Facebook-ul detinutilor, spionii dpct-isti vor urmari Facebook-ul angajatilor.

Se pare ca lucratorii DPCT, n-au gasit in sectoarele de detinere “teroristul de penitenciare” (detinutul radicalizat), asa ca vor incepe sa-l caute pe Google. In spatiul virtual le va fi mult mai usor spionilor dpct-isti sa gaseasca informatii, deoarece se vor folosi de “sursa” Google, mult mai de incredere decat “sursele” lor din puscarii, iar Google nu inventeaza informatii compromitatoare despre angajati.

Asadar, Decizia nr. 353/2018 ii ajuta pe lucratorii DPCT sa-si justifice timpul de 8 ore/zi la serviciu. Internetul este rezolvarea tuturor problemelor din unitati pe linia prevenirii criminalitatii in mediul penitenciar.

NOTA BENE:

Lucratorii din cadrul Serviciului Educatie din unitatile penitenciare nu au acces la internet, desi este mult mai util pentru acestia, pentru a elabora programele educative.

Asadar, domnul director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marian Dobrica, ar trebui sa analizeze, impreuna cu doamna director general adjunct al ANP, Ioana Morar, oportunitatea acordarii accesului la internet si educatorilor din unitatile penitenciare.

Decizia ANP nr 353/2018 privind accesul la internet pentru lucratorii DPCT

Advertisements