Asistenta medicala pentru personalul din penitenciare este gratuita

Asistenta medicala pentru personalul din penitenciare este gratuita
Asistenta medicala pentru personalul din penitenciare este gratuita

Pentru ca au fost intrebari in ultima vreme referitoare la posibilitatea deducerii unui abonament pentru servicii medicale din baza de calcul a impozitului, cred ca trebuie stabilit din capul locului ca asistenta medicala pentru personalul din penitenciare este si trebuie sa fie gratuita. Nu vad deci rostul acestor abonamente medicale, desi fiecare e liber sa faca ce doreste. 

Asistenta medicala pentru personalul din penitenciare este gratuita
Asistenta medicala pentru personalul din penitenciare este gratuita

Nu prea-i logic sa investesti intr-un astfel de serviciu cata vreme ar trebui sa ai unul gratuit doar pentru ca se scade din baza de impozitare, adica la maxim 400 de euro cheltuiti, mai recuperezi vreo 40. Atentie deci la cei care vand ulei de sarpe pe post de panaceu financiar! Uneori imbraca halat de medic, alteori costum de vanzator. In ambele cazuri au buzunare incapatoare.

Advertisements

11 Comments

  1. Nu va contrazic domnule presedinte, intr-adevar asistenta medicala este si trebuie sa fie gratuita doar ca e pe hartie nu si in realitate, decontarea eventualelor tratamente facandu-se intr-un anumit procent din sumele achitate niciodata integral, mai mult se deconteaza anumite medicamente si/sau tratamente agreate nu tot ceea ce medicul specialist recomanda(si nu prea mi se pare ok sa achizitionez un alt produs care, chipurile, e similar cu ce mi s-a prescris de catre specialist, doar pentru că acel produs se regaseste pe lista medicamentelor ce pot fi decontate) si mai mult de atat, asistenta medicala este gratuita in reteaua Ministerului Sanataţii anume clinicile si spitalele aflate in administrarea statului, institutii care nu doar ca sunt in colaps dar de multe ori arată precum gulagurile ruseşti unde performanta e ultimul criteriu luat in calcul si unde aroganţa si prostia e la ea acasa. Asa ca va rog sa nu va suparati dar unii dintre noi preferam sa riscam si sa ne reorientam spre institutiile din reteaua privată unde, indiferent de opinii, lucrurile stau totusi putin diferit!

  2. si cu decontarea doar a anumitor medicamente, desi se spune ca avem gratuitate cum ramane domnule Dumitrascu

  3. Domnule președinte se fac emisiuni la televizor pe tema inflației dar nimeni nu vorbește de mărirea normei de hrana.(penitenciarele, politia) de ce?

    • Pentru ca este plafonata printr-unul dintre OUG-urile Olgutei alaturi de cea pentru echipament. Noi am mai pus in discutie problema, dar incercam sa le luam pe rand pentru ca nu se mai intelege nimic. Momentan avem obiectiv intrarea pe grila din 2022.

Comments are closed.