De 1 Martie, mai marii Administratiei Nationala a Penitenciarelor uita ca printre cei aproximativ 13.000 de angajati din sistemul penitenciar exista si femei. 

Daca va concentrati atentia asupra problemelor sistemului penitenciar, va puteati da seama cu usurinta ca in sistemul penitenciar lucreaza femei. Da, asa e! Sa nu ramaneti surprins! Deschideti usa biroului si uitati-va in jur! Macar lor spuneti-le “La multi ani, de Martisor!” (1 Martie 2018!)

In ciuda faptului ca nu v-ati gandit la colegele dumneavoastra din sistemul penitenciar, va atragem noi atentia ca angajatele (colegele domniei voastre) lucreaza:

  1. in conditii improprii de munca, pentru care nu ati luat nicio masura de imbunatatire,
  2. cu o schema de personal subdimensionata, efectuand atributiile a doua, trei posturi in acelasi timp,
  3. facand ore suplimentare, care se aduna la acele 2.000.000 de ore neplatite.

Dar e bine ca v-ati gandit in avans la femeile detinute ca sa le treceti, pentru 8 Martie, la Norma de hrana 12C1 ! Macar grija asta s-o aveti!

Dupa ce cititi prezentul articol, puneti pe cineva din ANP sa scrie pentru angajate o felicitare de Martisor si trimiteti-o in unitati! Dar aveti grija sa fie scrisa corect din punct de vedere gramatical! Stiti, ca ati mai semnat dumneavoastra adrese care contineau greseli si au ajuns in spatiul public. Ar fi urat ca si in ceasul al doispelea sa ne facem de ras! Totusi, e imaginea ANP in joc, nu?!

Decizie DG ANP alocare detinute Norma 12c1 de 1 Martie

Advertisements