Raportul de Activitate al Penitenciarelor pe Anul 2017

Raport activitate ANP 2017
Raport activitate ANP 2017

Pentru informare, la acest link gasiti “Raportul de Activitate al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) pe anul 2017”, ce urmeaza a fi prezentat azi 21 martie 2018 incepand cu ora 10.00, la Institutul National de Statistica, in Sala Amfiteatru. Presa este invitata pe principiul, “daca veniti, nu va alungam”.

Raport Activitate ANP – 2017 by FS ANP on Scribd

Advertisements

14 Comments

 1. “Specialistii” de la anp habar nu au ca la Galati sunt si cu maxima siguranta nu centru educativ.

   • Domnule presedinte spun astea deoarece am citit ca proiectul militarilor si celor din politie este pe toata durata creditului,ma gandeac ca daca la ei se poate,ar trebui sa fie posibil si la noi.
    Cat despre cei frustrati,numai bine !!!

 2. am auzit ca sindicatele nu au fost invitate la bilant! adevarat sau fals dl. Dumitrascu?

 3. Foarte amănunțit și bine structurat ,la virgula însă să se și rezolve ceva, să nu rămână ..doar de decor..pe care se așterne praful și bifat la și altele

 4. Directorul adjunct socio educo freco de la Gherla, cel mai detestat om din temnita, dupa ce si-a rezolvat cum stim totii tot ce a vrut el cu ajutorul sistemului putred creat pentru oameni jegosi, vrea acum sa iasa la pensie. Nu e de ajuns ca are cel mai mare salariu din puscarie desi nu face nimic… si e total pe langa, acum se inghesuie pe sambete si duminici sa iasa cu pensie babana. Luna trecuta s-a pontat 4 zile de sambata si duminca in conditiile in care altadata nici nu-l vedeai prin puscarie. Se poate domnule Iftinca? Ati dispus ore suplimnentare in wkd pt Fetche? Nu-i mai ajunge nici 100 e milioane… vrea si mai mult… Oare cum se ponteaza luna asta? Nu ti rusine ma Fetche ma?

 5. Domnule presedinte,

  Stiu ca nu face obiectul discutiei insa proiectul privind achizitionarea unei locuinte in ce stadiu se mai afla,observam ca cel al colegilor din politie a trecut de camera deputatilor,si mai interesant este ca suportul va fi acordat pe intreaga durata a creditului nu cum era vehiculat la noi pe o durata de doar 10 ani,esti total discriminatoriu ca noi sa beneficiem doar de o perioada asa mica,ce putem face in aceasta situatie?

  • Colegilor de la politie le-a trecut o modificare la Statut pe care noi deja o aveam. La acest moment noi lucram pe HG-ul de aplicare. Politistii urmeaza sa-si faca acel HG si dansii. Sprijinul este pe o durata de 15 ani, iar valoarea jumatate din minimul pe economie in proiectul nostru.

Comments are closed.