A mai aparut in presa locala, cu documente si tot ce trebuie. Dar, la fel de subit a disparut. Aici era link-ul, acum nu-i. Apare insa pe un alt site la fel de local ca si cel precedent. Salvam si noi in speranta ca tov. Toader n-o sa-l faca sa dispara asa cum banuim noi, mai carcotasi din fire, c-ar facut cu precedentul. Sunt acolo si documente si destule motive pentru ca procurorii sa-l investigheze pe interpusul teleorman-pasa la justitie. AICI detalii.

Oameni rai care nu-si vad de treaba lui. Pai cum sa faca daca are cate 57.000 lei/luna venit. Trebuie sa-i investeasca inceva chiar daca pentru neavizati asta suna a treaba dubioasa chiar spalare de bani, pentru cei mai fantezisti. Omul e o persoana publica de acum, si inca una pesedista, nu se poate afisa cu pensii, salarii si proprietati nesimtite ca mi ti-l altoieste Lia Olguta de nu se vede cu tot cu terfeloagele lui publicate.

Poate doar sa-l puna pe fi-su consilier la dansa cum aud c-au facut unii care s-au si lasat de treaba aia pentru care incaseaza. Prietenia trebuie legata cumva, iar proximitatea si bunele relatii chiar si cu astia cu mai putina carte, care se supara ca-i faci mincinosi precum dna Vasilescu de Craiova nu strica, mai ales ca-i treaba serioasa cu taierile astea de salarii, de care e drept ca au fost afectati exact pe invers oamenii politici. In sensul ca le-au crescut, adica.

Averea lui Tudorel Toader, ascunsă pe numele fiului. Vilă în Copou la preț de apartament! | Citeste.inf… by FS ANP on Scribd

Advertisements