fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Agentul Iovu, delatorul?!

Agentul Iovu, delatorul?!

Agentul Iovu, delatorul?!

Un reclamagiu de profesie care-a picat mai multe testari psihologice, agentul Iovu Marius Cristian, isi implica colegii de la Penitenciarul Spital Rahova intr-un dosar penal cu arestari si cariere distruse.

Iovu Marius Cristian, agent operativ la Penitenciarul Spital Rahova ma suna intr-o seara, in plin scandal de asa zisa tortura si cruzimi la Penitenciarul Spital Rahova, ca sa ma certe si chiar sa ma ameninte deschis pentru ca mi-am permis sa ii apar pe colegii pe care presa ii declarase deja vinovati. O posibila agresiune la adresa unor detinuti, in cateva incidente care ar fi inceput candva prin 2015.

Va aminiti, procurorul descinsese cu mascati si dube, ulterior a si facut retineri, iar subsemnatul a intervenit in diverse emisiuni in aparare si facand apel la principiul prezumtiei de nevinovatie care se aplica tuturor, chiar si agentilor si ofiterilor de penitenciare.

Ulterior, dupa ce m-am informat si pentru ca tot avusesem o intalnire cu ministrul, am anuntat public ca e posibil sa fie vorba de o vendeta din partea unui reclamagiu de profesie cunoscut si cu tulburari de comportament. Evident ca domnul Iovu Marius Cristian a revenit cu un telefon precizand ca dansul nu este denuntatorul si ca n-a dus documente la procurorul de caz prin octombrie 2017. Nici nu spusesem asa ceva.

Mai mult, a precizat Iovu Marius Cristian ca desi i-a sunat insistent pe colegii care au si fost retinuti si arestati ulterior incercand sa-i faca sa discute despre ceea ce ulterior a devenit subiect de dosar penal, nu stie daca Parchetul inregistra pentru a-si putea executa etapa cu justitia televizata exact in ziua cand CPT isi incepea mandatul. Evident ca l-am crezut!

Deasemenea Iovu Marius Cristian a precizat ca nu e adevarat c-ar fi depus tot felul de denunturi la DNA in legatura cu incidente care s-ar fi derulat in 4 etape, acestea fiind chipurile descoperite la dansul, un pasionat cronicar al intamplarilor din puscarie, desi admite ca i-ar fi amenintat pe unii dintre cei care au fost arestati, exact cu aceste demersuri. Cum sa nu crezi asa o explicatie credibila?!

E drept ca m-au socat scaparile ocazionale de bucurie cinica a celui susnumit cand a povestit c-ar fi fost la DNA in biroul procurorului de caz care i-ar fi spus “Ati vazut domnu’ Iovu ca i-am luat pe toti! V-am spus eu!”. Povestea e mai lunga, dar ieri l-am vazut pe Facebook  dandu-mi lectii despre ce subiecte sa abordez sau nu si mi-am zis ca trebuie spusa.

Cine-i personajul veti intreba? Iovu Marius Cristian are zeci de plangeri de puse pe te miri unde pe diverse motive si vreo 6 testari psihologice picate, iar povestile pe care le-a spus la DNA le mai gasiti in diverse forme si cu diverse personaje pe net. Dupa cea mai recenta testare chiar si-a permis sa mearga la psihologul evaluator si sa-l ameninte ca-l impusca. Cum sa nu-l crezi!?

De atunci ameninta pe toata lumea cu toate parchetele din lume pentru orice. Chiar si pe colegii care-l evita pe motiv ca-l fac sa se simta, si aici il citez, “praduitor si sifon”. In acest caz nu-l mai cred. Nu colegii il fac sa fie ceea ce este. Nici n-ar avea cum. A ales singur sa faca ce-a facut si-a facut-o doar din orgoliu si din meschinarie.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén