Conditii improprii de munca la Penitenciarul Poarta Alba

Conditii improprii de munca la Penitenciarul Poarta Alba
Conditii improprii de munca la Penitenciarul Poarta Alba

La Poarta Alba in posturile de paza de pe perimetru se lucreaza cate 13 ore pe zi fara pauza intr-o improvizatie de tabla, apa primesti cand ajunge un detinut prin zona, iar nevoile fiziologice nici nu e de spus cum se rezolva. Cei care ati lucrat in astfel de conditii stiti despre ce vorbesc. Conditii improprii, deci. Doar ca in acest caz nu se da nimeni de ceasul mortii. Nici conducerea penitenciarului, nici ANP, nici Ministerul Justitiei si nici politicienii care lesina de grija puscariilor cand sunt finantati corespunzator.

Advertisements

5 Comments

  1. E strigător la cer ce se întâmplă la pa, nu pot sa cred k asta se întâmplă intr o instituție de apărare , ordine publică și siguranță națională… oameni în toată firea, cu grade de comisar se bucură pt o bucată de brânză penală, fac planificarea pe un pachet cu țigări, pe o ciorba de la popota (Un pachet de tigari si te uita luni de zile în postul opt)…au devenit mizerabili, e de tot kakatul. Vom încerca să ne facem dreptatea singuri pt k altfel nu se poate.

  2. Bună ziua , as dori sa va întreb ce se întâmplă cu proiectul referitor la ajutorul pt locuință? Am citit un articol referitor la acest ajutor pt locuință pt polițiști și militari care deja a fost votat de deputați și își urmează cursul mai departe și mă gândeam ca poate și al nostru este pe undeva pe acolo cu bunăvoința stimabilului nostru ministru.o seara frumoasa.

    • Noi deja avem prevederea in lege si nu a fost nevoie de o modificare. In prezent suntem in faza de elaborare a HG-ului de acordare a acestui sprijin. Politistii inca n-au ajuns acolo, n-ar fi insa de mirare sa se miste mai repede mai ales ca noi il avem pe Toader ministru. In prezent MJ rescrie proiectul lucrat de ANP, asteptam sa-l vedem candva saptamana viitoare.

  3. Adevarul pur si dureros!
    Din pacate nu este singurul loc din tara unde este asa, aceleasi conditii improprii , cu posturi fara toalete si fara apa potabila (doar daca iti aduci de acasa ai ce bea) sunt si la PENITENCIARUL MARGINENI

Lasa un comentariu