fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

ANP | Concurs pentru sectorul economic si administrativ

ANP | Concurs pentru sectorul economic si administrativ

ANP | Concurs pentru sectorul economic si administrativ

ANP anunta scoaterea la concurs a 52 de functii de conducere din domeniul economico-administrativ, acesta fiind primul dintr-o serie de conncursuri promise pentru ocuparea functiilor vacante.

Momentan doar pentru functii de conducere si doar din sursa interna, dar este o etapa necesara vacantarii functiilor pentru accesul in sistemul penitenciar. Din pacate ragazul oferit de legislatia schimbatorare n-a fost folosit pentru rezolvarea problemelor din regulametele de concursuri, si acestea desfasurandu-se pe vechiul ordin.

Anuntul de concurs

Sursa: ANP, 14.05.2018

Cu toate ca procedura a ramas nneschimbata asteptam ca vechile probleme si discutii legate de constituirea comisiilor, alegerea subiectelor ori desfasurarea probelor de concurs sa fie eliminate. Cele mai multe tin de specialistii desemnati in comisii si de atentia pe care acestia o acorda respectarii procedurilor. Observatorii nostri vor fi acolo si in caz de nereguli, ca si pana acum, vom reactiona.

17 Comments

 1. Andy

  Daca tot au deblocat concursurile nu-i amintiti va rog domnului Dobrica ca este nevoie de personal la penitenciarul Vaslui? Parca era prima unitate pe lista la cele 1000 posturi promise de Tudorel. Pe langa sectorul economic si medical se pot strecura si ceva posturi de sef sectie, ofiter regim, agenti insotire si personal reintegrare.
  Poate a uitat omul.

 2. Ion Plocon

  Trebuie afisat si unde trebuie sa mergem cu ploconul, cate locuri sunt rezervate pentru rude/amante sau rude de-ale hotilor, nu doar vrajeala cu proceduri si ce ar trebui teoretic invatat.

 3. CD

  Buna ziua,
  Aveti idee, functiile de executie din domeniul economico-administrativ cand se vor scoate la concurs?

 4. dorula

  Alte concursuri pentru neveste/amante /rubedenii.In ultimul timp numai destia au “promovat ” examenele.La inceput cat se inscriu sunt orfani si dupa ce se angajeaza isi etaleaza legaturile voalat sau chiar direct.

 5. florea

  Un prim pas spre corectitudine este faptul ca cei din ANP “au luat fata” directorilor, in sensul ca sunt unitate organizatoare. Asta nu inseamna ca aici nu s-ar aranja ceva. Si daca la nivel de sindicat ati avut observatori si ati sesizat nereguli, ce s-a rezolvat? Au recunoscut ca au fost cateva, dar cei admisi au ramas in functii. Cainii latra, ursii n-au nicio treaba…

  • De acord, de foarte putine ori ANP a reactionat la sesizarile noastre. Au fost insa si cazuri in care a facut-o: eg Aiud, director demis, Giurgiu, director schimbat cu cineva din ANP. Prea putin si prea pe contre ca sa transmita un mesaj celor care fac manareli.

   • florea

    Absolut corecta precizarea! Putin cate putin le aratam ca stim, macar, de manarelile lor. Poate ca in scurt timp, cei in masura sa ia masuri, o vor face. Succes, dle Dumitrascu!

 6. Marian

  Sesiunea de mutări ce s a întâmplat cu ea ?? Au uitat ca au suspendat sesiunea 2 și mulți am rămas cu ochii in soare așteptând niște locuri …

  • Nu s-au finalizat schimbarile din functie.

  • Membru

   Seziunea II trebuia finalizata pe 20.05 conform calendarului.In ritmul asta vorbim de sesiunea III.Nu i pasa nimanui de aceasta problema.

   • Chiar am discutat asta cu directorul general, joi – saptamna trecuta – si i-am cerut sa urgenteze cu schimbarile ca sa putem reintra in calendar.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén