fsanp.ro

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

ANP, FSANP, penitenciar, Sindicat

Ceva e putred

Ceva e putred

Ceva e putred

In Danemarca, evident! Dupa ce in ianuarie il suparau pe Tudorel al nostru, recent au decretat ca detinutii romani pot fi repatriati. Motiv de anunturi victorioase pentru ministrul Toader.

Dupa ce prin ianuarie premierul danez cerea Consiliului Europei sa dispuna masuri in legatura cu penitenciarele din tarile mai fara conditii printre care si Romania, iar ministrul roman de Justitie si premii pentru detinuti reactiona aprig cerand sa i se trimita odata hartoagele ca dansul semneaza orice garantii scrise, avem o decizie de Curte Suprema care permite repatrierea fratilor nostri romani si infractori probegi printre straini.

Ceva e putred

Ceva e putred

Ceea ce nu-s daca-i bine sau rau, dar cu siguranta nu explica anunturi victorioase pe Facebook-ul ministerial. Nu s-a intamplat nimic in materie de imbunatatire a conditiilor din penitenciare cu exceptia temporarei liberari a unor hoti, talhari, violatori si criminali prin acea gratiere mascata numita recurs compensatoriu. Pretul deja incepe sa se vada, iar criminalitatea va exploda indiferent cat de dibaci va incerca sa ascunda ministrul asta.

Comments are Closed

Theme by Anders Norén